MENU
Hírek, információk

Nyílászáró kínálatunkból

Nyílászáró kínálatunkból Minden épületnek nagyon fontos elemei a nyílászárók – nem csak esztétikailag, de azért is, mert a természetes fény ezeken keresztül jut be a házba, ezeken keresztül tudjuk szellőztetni vagy éppen elhagyni azt. Jelentőségük tehát igen nagy, ezért megvásárlásukat sem szabad elkapkodni.

Jól akkor járhatunk, ha megkeressük a számunkra leginkább megfelelő nyílászárókat, amelyek pénztárcánkat sem terhelik meg irreális mértékben – a Built Team Kft. kínálatában olcsó ajtók széles választéka található meg. Anyaguk, típusuk, kialakításuk a lehető legváltozatosabb, hogy mindenki igényeit kiszolgálják.

A termékek között vannak műanyag és fa nyílászárók, bejárati ajtók, akciós beltéri ajtók, MDF ajtók és tetőablakok is. A Built Team Kft. számára az a legfontosabb, hogy ügyfelei megtalálják az ideális nyílászárókat és hosszú időn át elégedetten használhassák azokat. Az oldalon nem csak a hagyományos típusú ajtók és ablakok találhatóak meg, a legolcsóbb modellektől egészen a luxus kategóriáig terjed a választék, így senki sem marad álmai nyílászárója nélkül.

hírek információk
Bejárati ajtók - sokszínűség az első lépéseknél
Kiemelt helyet foglal el otthonunk összképének alakításában egy megfelelően megválasztott bejárati ajtó. Nyílászáróinknak ezen fajtájával szembesül először a lakásunk előtt türelmetlenül toporgó vendégsereg, míg az ajtóhoz sietünk, nem mindegy tehát, milyen látvánnyal kell beérniük.
Biztonsági ajtók
Ha olyan értéket helyezünk el az ajtóink mögött, amely nagyon fontos számunkra, gondoskodnunk kell annak megfelelő védelméről is. Szeretett családunk, óriási erőfeszítéssel beindított vállalkozásunk, találmányaink, gondolataink, gyűjteményeink és még sok minden más is megérdemli az ilyen magas szintű gondoskodást.