MENU
Hírek, információk

Nyílászáró kínálatunkból

Nyílászáró kínálatunkból Minden épületnek nagyon fontos elemei a nyílászárók – nem csak esztétikailag, de azért is, mert a természetes fény ezeken keresztül jut be a házba, ezeken keresztül tudjuk szellőztetni vagy éppen elhagyni azt. Jelentőségük tehát igen nagy, ezért megvásárlásukat sem szabad elkapkodni.

Jól akkor járhatunk, ha megkeressük a számunkra leginkább megfelelő nyílászárókat, amelyek pénztárcánkat sem terhelik meg irreális mértékben – a Built Team Kft. kínálatában olcsó ajtók széles választéka található meg. Anyaguk, típusuk, kialakításuk a lehető legváltozatosabb, hogy mindenki igényeit kiszolgálják.

A termékek között vannak műanyag és fa nyílászárók, bejárati ajtók, akciós beltéri ajtók, MDF ajtók és tetőablakok is. A Built Team Kft. számára az a legfontosabb, hogy ügyfelei megtalálják az ideális nyílászárókat és hosszú időn át elégedetten használhassák azokat. Az oldalon nem csak a hagyományos típusú ajtók és ablakok találhatóak meg, a legolcsóbb modellektől egészen a luxus kategóriáig terjed a választék, így senki sem marad álmai nyílászárója nélkül.

hírek információk
Ablakeret
Nem is sejtenénk, hány féle ablakkeret létezik a világon. Lehet sámbrános, állhat guaderozásból, és akkor még nem szóltunk a pilléres, oszlopos és párkányos változatokról.
Szolgáltatásaink
A nyílászárók cseréje sajnos közel sem olyan egyszerű, hogy kiválasztjuk a nekünk leginkább tetsző ajtókat és ablakokat, majd megvásároljuk és beszereltetjük őket. A laikusok számára komoly fejtörést okozhat ez a feladat, nálunk azonban minden segítséget megkapnak a vásárlók!