MENU
Hírek, információk

Biztonsági ajtóinkról

Biztonsági ajtóinkról Napjainkban fokozottan ügyelnünk kell a biztonságra, hiszen sajnos a közbiztonság helyenként hagy némi kívánnivalót maga után. Természetes, hogy mindenki szeretné értékeit biztonságban tudni. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy lakásunkat milyen ajtóval zárjuk, hiszen elsősorban ez az, ami megakadályozza az illetékteleneket abban, hogy bejuthassanak otthonunkba. Nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó kiválasztásánál az esztétikumon felül figyeljünk arra is, hogy a választott ajtó kellően biztonságos is legyen.

Szerencsére nem kell lemondanunk a megfelelő küllemről ahhoz, hogy biztonságban tudhassuk értékeinket.

 

Több ponton záródó, biztonsági ajtóink azon kívül, hogy a lehető legbiztosabb védelmet nyújtják lakásunknak vagy házunknak, igényes kialakításuknak köszönhetően díszíthetik is azt. Ezek a bejárati ajtók rendkívül jól ellenállnak a külső fizikai behatásoknak, a fokozott használatnak, valamint az alkalmi, nagyobb terhelésnek is. Fokozzák a biztonságot a másolhatatlan kulcsok, így nem kell amiatt aggódni, hogy ilyen trükkel juthatnak be a betörők

hírek információk
Hőszigetelt ajtó
Ajtó vásárlása esetén a konkrét ajtó kiválasztása csak egy részlete a teljes folyamatnak. Ha nem akarunk csalódni a választott termékben, fontos tájékozódni magáról a termékcsoportról, a választási szempontokról. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek!
A korszerű nyílászárókról - a tömítés
A tavasz beköszöntével talán felmerül bennünk a kérdés, hogy saját megújulásunkon túl otthonunk komfortosabbá tételére, szépítésére melyik lehetőség a legkézenfekvőbb. Régi, elavult nyílászárók esetén elgondolkodtató, megérett-e az idő a cserére. A döntéshez és a választás megkönnyítéséhez néhány gondolat lehetőségeinkről.