MENU
Hírek, információk

Biztonsági ajtóinkról

Biztonsági ajtóinkról Napjainkban fokozottan ügyelnünk kell a biztonságra, hiszen sajnos a közbiztonság helyenként hagy némi kívánnivalót maga után. Természetes, hogy mindenki szeretné értékeit biztonságban tudni. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy lakásunkat milyen ajtóval zárjuk, hiszen elsősorban ez az, ami megakadályozza az illetékteleneket abban, hogy bejuthassanak otthonunkba. Nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó kiválasztásánál az esztétikumon felül figyeljünk arra is, hogy a választott ajtó kellően biztonságos is legyen.

Szerencsére nem kell lemondanunk a megfelelő küllemről ahhoz, hogy biztonságban tudhassuk értékeinket.

 

Több ponton záródó, biztonsági ajtóink azon kívül, hogy a lehető legbiztosabb védelmet nyújtják lakásunknak vagy házunknak, igényes kialakításuknak köszönhetően díszíthetik is azt. Ezek a bejárati ajtók rendkívül jól ellenállnak a külső fizikai behatásoknak, a fokozott használatnak, valamint az alkalmi, nagyobb terhelésnek is. Fokozzák a biztonságot a másolhatatlan kulcsok, így nem kell amiatt aggódni, hogy ilyen trükkel juthatnak be a betörők

hírek információk
Fénycsatorna - a fényáramlás új generációja
Múlt heti cikkünkben bemutattuk a felülvilágító kupolát, amely kiválóan alkalmas lapostetős épületek, fénytől elzárt helyiségek bevilágítására. Az se keseredjen azonban el, akinek otthonánál a fenti megoldás kivitelezése kizárt, a tervezők ilyen esetre is gondolva fejlesztették ki az ún. fénycsatornát.
Bejárati ajtók
Szerettei és értékei védelme mindennél fontosabb! „12 ponton záródó ajtóm van, mégis betörtek hozzám könnyűszerrel!” Lehet, hogy nem is ez a legfontosabb egy bejárati ajtó választásnál? Hiába a rengeteg zár, ha az ajtólap maga egyszerűen nem tudja a megfelelő biztonságot garantálni, ebben az esetben kidobott pénz, amit a bejárati ajtóra költött!