MENU
Hírek, információk

Köszöntjük megújult honlapunkon!

Köszöntjük megújult honlapunkon! Egy lakás felújítása vagy egy ház építése során rengeteg dologra kell odafigyelni, hogy a munkánk gyümölcsét sokáig, problémamentesen élvezhessük.

 

Egyáltalán nem mindegy például, hogy milyen ajtókat, ablakokat vásárolunk és építtetünk be, ugyanis ezektől függ többek között, hogy mennyire lesz meleg a szoba télen, és mennyire sikerül hűvösen tartani a lakást a nyári meleg hónapokban. A nyílászárókon sok múlik, minél jobban zárnak, annál kevesebb gondunk lesz a benti hőmérséklet kellemes szinten tartásával télen és nyáron egyaránt. A getax.hu most megújult honlappal, széles palettával várja a vásárlókat a legkiválóbb minőségű ajtókkal és ablakokkal, mindezt ráadásul olcsón! Munkatársaink nagy szakértelemmel, végtelen precizitással állnak rendelkezésére, legyen szó akár a megfelelő ajtó vagy ablak kiválasztásáról, akár a már kiválasztott darabok beszereléséről. Ha jó minőségű fa vagy műanyag nyílászárókra van szüksége, keresse fel megújult honlapunkat, és válogasson hatalmas kínálatunkból kedvező áron! 

hírek információk
A tél nem ablakcsereszezon – óriási tévedés!
A köztudatban az terjedt el, hogy a téli időszak nem alkalmas az ablakcserére, mert a hideg idő megakadályozza a rögzítőanyagok kötését-száradását, és egyébként is a munkálatok alatt kihűl a lakás. Hadd cáfoljuk meg ezeket a tévhiteket!