MENU
Hírek, információk

Honlapunk hamarosan megújul!

Honlapunk hamarosan megújul! Az Áron Ház Kft. jóvoltából a getax.hu hamarosan megújul! Visszatérő látogatóinkat, hűséges vásárlóinkat és az újonnan érkezett érdeklődőket is rendkívül széles árukészlettel, a piacon megtalálható legmagasabb minőségű nyílászárókkal várjuk vissza.

Cégük bejárati ajtók, beltéri ajtók, tűzálló és biztonsági ajtók kimeríthetetlen kínálatát kínálja megvételre. A nálunk vásárolt darabok nem csak esztétikailag egészítik ki tökéletesen otthona belső tereit és külsejét, de hosszú évekig, évtizedekig szolgálják majd Önt és családját különlegesen időtálló, strapabíró kialakításuknak köszönhetően.

Új oldalunkat nem csak azért lesz érdemes felkeresni, hogy a széles választék darabjai között böngésszen – folyamatos akciók csábítják majd mindazokat, akik szeretnék otthonukat ízlésesen és költséghatékonyan berendezni.

Tartósság, változatosság, hőszigetelés – a nálunk található nyílászárók minden elvárásának megfelelnek és túl is szárnyalják azokat. Nézzen hát vissza hamarosan megújuló weboldalunkra, érdemes lesz meglátogatni minket!

hírek információk
Vitorlázós hangulat a teraszon
A terasz és az ablakok, ajtók tervezésekor nem csak a homlokzati nyílászárók napvédelme fontos megoldandó feladat, a szabadban tartózkodás lehetőségének kiterjesztése érdekében szükséges a külső teraszok időjárás védelme is, pláne ilyen esős nyarakon, mint az idei.
Nyílászárók - hőszigetelés mesterfokon
A kérdésre, hogy szeret-e Ön huzatos, át nem melegedő lakásban élni, közvélemény-kutatás nélkül is nyilvánvaló a válasz, hogy nemet válaszolnánk. Nemcsak árnyékolástechnikai eszköz megválasztásakor, hanem már az alapnál, a nyílászáró beszerelése előtt érdemes elgondolkodni, milyen nyílászárót is részesítünk előnyben.