MENU
Hírek, információk

Redőnnyel kényelmesebbé teheti életét

Redőnnyel kényelmesebbé teheti életét Egy redőny igen egyszerű, mégis végtelenül hasznos kiegészítő a nyílászárókhoz. Egy redőnnyel felszerelt ablakot olyan módokon is használhatunk, ahogyan korábban nem, ráadásul sokkal kényelmesebb lesz majd tőle az életünk.

Az egyik legfontosabb tulajdonsága egy redőnynek, hogy hatékonyan segít a ház hőháztartásának kézben tartásában. Gondoljunk csak arra, mennyi hőt rekeszthetünk ki a házból, ha nyáron csak a redőnyt a nap által forró sütött ablak elé húzzuk. Emellett pedig a szellőzést is biztosíthatjuk, hiszen a redőnyt úgy is lehúzva tarthatjuk, hogy az ablak nyitva van. A levegő tehát bejut, a hő és a fény nagy része viszont nem.

Nagy segítség a redőny a nehezen alvóknak is. Sokan csakis teljes sötétségben képesek álomra hajtani fejüket, a függöny pedig zavarja őket, pláne, ha még mozog is, a szél fújja – egy redőny ilyenkor biztonságos és hatékony megoldást jelent. És persze fontos szempont a nyílászáró védelem is – hiszen a redőnyök nagyszerűen képesek megvédelmezni az ablakokat a sérülésektől.

Az Áron Ház Kft. kínálatában többféle minőségi redőny található meg, melyek a galvanizált külső tok, a műanyag lamellák és lefutó, valamint a beépített rovarháló és az automatizált gurtnizó által biztosítják az Ön kényelmét és nyugalmát.

hírek információk
Modern idők – nem luxus a profi ablak
Ahhoz, hogy kiválaszthassuk a helységnek megfelelő ablakokat, ajtókat hosszas egyeztetésre van szükség a tervezővel, és nekünk sem árt tisztában lenni néhány alapvető dologgal.
Betekintés a nyílászárókon
Az ablak egy lyuk a falon, ez egyértelmű. Abba viszont már kevesebben szoktak belegondolni, hogy leginkább az ablakok formáján és elrendezésén múlik a ház külseje, szépsége. Nem véletlen tehát, hogy az ablakok igen beszédes nyilvánításai az egyes építészeti stílusoknak.