MENU
Hírek, információk

Redőnnyel kényelmesebbé teheti életét

Redőnnyel kényelmesebbé teheti életét Egy redőny igen egyszerű, mégis végtelenül hasznos kiegészítő a nyílászárókhoz. Egy redőnnyel felszerelt ablakot olyan módokon is használhatunk, ahogyan korábban nem, ráadásul sokkal kényelmesebb lesz majd tőle az életünk.

Az egyik legfontosabb tulajdonsága egy redőnynek, hogy hatékonyan segít a ház hőháztartásának kézben tartásában. Gondoljunk csak arra, mennyi hőt rekeszthetünk ki a házból, ha nyáron csak a redőnyt a nap által forró sütött ablak elé húzzuk. Emellett pedig a szellőzést is biztosíthatjuk, hiszen a redőnyt úgy is lehúzva tarthatjuk, hogy az ablak nyitva van. A levegő tehát bejut, a hő és a fény nagy része viszont nem.

Nagy segítség a redőny a nehezen alvóknak is. Sokan csakis teljes sötétségben képesek álomra hajtani fejüket, a függöny pedig zavarja őket, pláne, ha még mozog is, a szél fújja – egy redőny ilyenkor biztonságos és hatékony megoldást jelent. És persze fontos szempont a nyílászáró védelem is – hiszen a redőnyök nagyszerűen képesek megvédelmezni az ablakokat a sérülésektől.

Az Áron Ház Kft. kínálatában többféle minőségi redőny található meg, melyek a galvanizált külső tok, a műanyag lamellák és lefutó, valamint a beépített rovarháló és az automatizált gurtnizó által biztosítják az Ön kényelmét és nyugalmát.

hírek információk
Automatikus redőnyök
A régi redőnyöket motoros működtetésűvé lehet alakítani, és időzítővel vagy érzékelőkkel kiegészíteni. A többit elvégzi az automatika.
Biztonságban – Getax betörésvédelem
Egyre többen adják arra fejüket, hogy biztonsági ajtót szereltessenek be. Az értékek védelmére kifejlesztett nyílászárók nagy választékban kaphatóak a Getax kínálatában is.