MENU
Hírek, információk

Társasházi csend - nem elérhetetlen álom

Társasházi csend - nem elérhetetlen álom A társasházi acél bejárati ajtók titka, hogy elképesztően tartósak, mégis a lehető legegyszerűbb, minőségi alapanyagokból készülnek. Hanggátlásuk magas, a tökéletes zárás garanciája pedig a beépített központi zár, mely típustól függően 12–16 ponton záródik.

Ezek az ajtók nem csak kedvező áruk miatt ajánlottak elsősorban társasházi környezetben, számos olyan jellemzőjük van, ami erre kiemelkedően alkalmassá teszi őket. A 41 dB-es hanggátlás kiválóan szűri a lépcsőházi zajokat, a lift zúgását vagy éppen az éjszaka közepén hazaérkező szomszéd csörömpölését, míg a 0,5 órás tűzgátlás megfelelően szigeteli a lakást tűz esetén.

Minden egyes ajtó rendelkezik a MABISZ, továbbá az ÉMI minősítésével, felépítésüknek köszönhetően pedig kiemelkedően strapabíróak a külső behatásokkal szemben is, hiszen acéllemez merevíti nem csak az ajtófélfát, de magát az ajtótáblát is.

 

Mindezzel együtt is ezen ajtók kialakítása igazán ízléses, egyszerű, nem kirívó egy társasházi környezetben, így nem csak biztonságérzetet nyújt otthonában, de kiváló első benyomást is tesz vendégeire.

 

hírek információk
Hőszigetelt garázskapuk
A legjobb hőszigetelésű garázskapuktól elkezdve az egészen szigetelésmentes változatokig számtalan kivitel létezik. Ahhoz, hogy kiválasszuk, a mi esetünkben milyen megoldást válasszunk, alaposan végig kell gondolni több szempontot is.
Görög nyílászárók az ókorban
Természetesen már volt ablaka az egyiptomi épületeknek is. Az ókori görögök pedig szintén híresek voltak az építészeti zsenialitásukról. Ők az ablakot az utca felé csak magánházaik felső emeletén alkalmaztak. A rómaiaknál az ablak már általánosabb volt.