MENU
Hírek, információk

Dekoratív beltéri ajtók kedvező áron

Dekoratív beltéri ajtók kedvező áron A dekorfóliás MDF beltéri ajtók a fa nyílászárók kedvelt alternatívái, hiszen segítségükkel úgy öltöztetheti fel a lakást egyedi és esztétikus megjelenésű nyílászárókkal, hogy a pénztárcája sem látja kárát. Ezek ugyanis jóval kevesebbe kerülnek a tömör fa ajtóknál, viszont tartósak, mutatósak, és a legkülönbözőbb színekben és kialakítással kaphatók.

A dekorfóliás beltéri ajtók nemcsak az építkezés utolsó simításaként építhetők be, hanem akár évekkel később is, így ha szeretné felújítani a lakást, egyszerűen megoldhatja a nyílászárócserét. A négy különböző méretben kapható ajtók papírrácsbetétesek, így nagyon könnyűek, egyszerűen a tokba illeszthetők. A nyílászárók króm ajtópántokkal és BB zárral (szobai tollaskulcsos zárbetéttel) felszereltek, a tökéletes szigetelésről és záródásról gumitömítő profil gondoskodik. Az ajtók 10-féle acélcsíkozási és 11-féle üvegezési megoldással, illetve különböző színekben (fehér, bükk, dió, calvados, juhar, wenge, makasar) kaphatók; így bármilyen stílusú és színvilágú szobához illeszkednek.

hírek információk
Fa nyílászárók felülkezelve
A nyílászárók kiválasztása egy lakáshoz vagy házhoz sosem könnyű feladat, mert több szempont alapján kell dönteni. Fontos, hogy a választott nyílászáró megfeleljen az esztétikai követelményeknek, ugyanakkor legalább ilyen lényeges az is, hogy hosszú távon bírja a strapát, és kellőképpen ellen tudjon állni a külső hatásoknak. A fa nyílászáró gyakran megosztja az embereket, mivel esztétikai szempontból tökéletesek ugyan, de sokan tartanak attól, hogy nem elég strapabíróak.
Zsalugáterek - múlt a jelenben
Talán nem egyedüliként idéz nosztalgikus érzéseket bennünk a zsalugáterek látványa, hiszen nem is olyan régen nagyszüleink ablakait ezek az árnyékolók védték a napsütéstől.