MENU
Hírek, információk

Dekoratív beltéri ajtók kedvező áron

Dekoratív beltéri ajtók kedvező áron A dekorfóliás MDF beltéri ajtók a fa nyílászárók kedvelt alternatívái, hiszen segítségükkel úgy öltöztetheti fel a lakást egyedi és esztétikus megjelenésű nyílászárókkal, hogy a pénztárcája sem látja kárát. Ezek ugyanis jóval kevesebbe kerülnek a tömör fa ajtóknál, viszont tartósak, mutatósak, és a legkülönbözőbb színekben és kialakítással kaphatók.

A dekorfóliás beltéri ajtók nemcsak az építkezés utolsó simításaként építhetők be, hanem akár évekkel később is, így ha szeretné felújítani a lakást, egyszerűen megoldhatja a nyílászárócserét. A négy különböző méretben kapható ajtók papírrácsbetétesek, így nagyon könnyűek, egyszerűen a tokba illeszthetők. A nyílászárók króm ajtópántokkal és BB zárral (szobai tollaskulcsos zárbetéttel) felszereltek, a tökéletes szigetelésről és záródásról gumitömítő profil gondoskodik. Az ajtók 10-féle acélcsíkozási és 11-féle üvegezési megoldással, illetve különböző színekben (fehér, bükk, dió, calvados, juhar, wenge, makasar) kaphatók; így bármilyen stílusú és színvilágú szobához illeszkednek.

hírek információk
Törött ablak
A "törött ablak" elmélet alapján gondolják újra a budapesti közterületi és közbiztonsági állapotokat. A városvezetés a New Yorkot nyolc éven át irányító Rudolph Giuliani politikáját kívánja követni.
Tudnivalók a bejárati ajtókról
A bejárati ajtók – mivel a kapcsolatot, illetve a határt jelentik a lakás/ház és a külvilág között – magasabb elvárásoknak kell tudniuk megfelelni, mint a beltéri ajtóknak. Egyrészt ezek ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, de a szépségen, tartósságon és az elképzeléseinknek megfelelő anyagfelhasználáson túl a biztonságosság, a szilárdság, a szigetelés legalább olyan fontos a bejárati ajtók esetében.