MENU
Hírek, információk

Dekoratív beltéri ajtók kedvező áron

Dekoratív beltéri ajtók kedvező áron A dekorfóliás MDF beltéri ajtók a fa nyílászárók kedvelt alternatívái, hiszen segítségükkel úgy öltöztetheti fel a lakást egyedi és esztétikus megjelenésű nyílászárókkal, hogy a pénztárcája sem látja kárát. Ezek ugyanis jóval kevesebbe kerülnek a tömör fa ajtóknál, viszont tartósak, mutatósak, és a legkülönbözőbb színekben és kialakítással kaphatók.

A dekorfóliás beltéri ajtók nemcsak az építkezés utolsó simításaként építhetők be, hanem akár évekkel később is, így ha szeretné felújítani a lakást, egyszerűen megoldhatja a nyílászárócserét. A négy különböző méretben kapható ajtók papírrácsbetétesek, így nagyon könnyűek, egyszerűen a tokba illeszthetők. A nyílászárók króm ajtópántokkal és BB zárral (szobai tollaskulcsos zárbetéttel) felszereltek, a tökéletes szigetelésről és záródásról gumitömítő profil gondoskodik. Az ajtók 10-féle acélcsíkozási és 11-féle üvegezési megoldással, illetve különböző színekben (fehér, bükk, dió, calvados, juhar, wenge, makasar) kaphatók; így bármilyen stílusú és színvilágú szobához illeszkednek.

hírek információk
Nyílászáróink tisztítása
A műanyag ablakprofilok általában úgy kerülnek beépítésre – a sérülések elkerülése céljából – hogy rajtuk hagyják a védőfóliát, amely a szállítás ideje alatt hivatott megvédeni őket. Ezt azonban a beszereléstől számított három hónapon belül el kell távolítani, mert később károsíthatja az ablakprofil műanyag felületét.
Ablak profilok, vasalatok
Az ablakprofil az az anyag, illetve a hozzá illő szerkezet, amelyből az ablakszárnyak kerete és az ablaktok készül. Ez lehet fa (rétegragasztott tömörfa – bükk, tölgy, fenyő), műanyag és/vagy alumínium (kamrás kivitel). A vasalat az ablak működését biztosítja, ennek elemei a szárnyakban körbefutó fém alkatrészek (zár és kilincs részei), a tokon elhelyezkedő zárfogadók és a kilinccsel szembeni pántok, zsanérok.