MENU
Hírek, információk

Dekoratív beltéri ajtók kedvező áron

Dekoratív beltéri ajtók kedvező áron A dekorfóliás MDF beltéri ajtók a fa nyílászárók kedvelt alternatívái, hiszen segítségükkel úgy öltöztetheti fel a lakást egyedi és esztétikus megjelenésű nyílászárókkal, hogy a pénztárcája sem látja kárát. Ezek ugyanis jóval kevesebbe kerülnek a tömör fa ajtóknál, viszont tartósak, mutatósak, és a legkülönbözőbb színekben és kialakítással kaphatók.

A dekorfóliás beltéri ajtók nemcsak az építkezés utolsó simításaként építhetők be, hanem akár évekkel később is, így ha szeretné felújítani a lakást, egyszerűen megoldhatja a nyílászárócserét. A négy különböző méretben kapható ajtók papírrácsbetétesek, így nagyon könnyűek, egyszerűen a tokba illeszthetők. A nyílászárók króm ajtópántokkal és BB zárral (szobai tollaskulcsos zárbetéttel) felszereltek, a tökéletes szigetelésről és záródásról gumitömítő profil gondoskodik. Az ajtók 10-féle acélcsíkozási és 11-féle üvegezési megoldással, illetve különböző színekben (fehér, bükk, dió, calvados, juhar, wenge, makasar) kaphatók; így bármilyen stílusú és színvilágú szobához illeszkednek.

hírek információk
OTP-s hitel már az Áron Háznál is!
Sajnos nagyon sok régi építésű házon, panelházon napjainkra tönkrement, megvetemedett a legtöbb nyílászáró és a lakók bármilyen utólagos szigetelési módszerhez folyamodnak, már nem akadályozható meg a meleg levegő elszökése vagy a zaj beáramlása a réseken át.