MENU
Hírek, információk

Dekoratív beltéri ajtók kedvező áron

Dekoratív beltéri ajtók kedvező áron A dekorfóliás MDF beltéri ajtók a fa nyílászárók kedvelt alternatívái, hiszen segítségükkel úgy öltöztetheti fel a lakást egyedi és esztétikus megjelenésű nyílászárókkal, hogy a pénztárcája sem látja kárát. Ezek ugyanis jóval kevesebbe kerülnek a tömör fa ajtóknál, viszont tartósak, mutatósak, és a legkülönbözőbb színekben és kialakítással kaphatók.

A dekorfóliás beltéri ajtók nemcsak az építkezés utolsó simításaként építhetők be, hanem akár évekkel később is, így ha szeretné felújítani a lakást, egyszerűen megoldhatja a nyílászárócserét. A négy különböző méretben kapható ajtók papírrácsbetétesek, így nagyon könnyűek, egyszerűen a tokba illeszthetők. A nyílászárók króm ajtópántokkal és BB zárral (szobai tollaskulcsos zárbetéttel) felszereltek, a tökéletes szigetelésről és záródásról gumitömítő profil gondoskodik. Az ajtók 10-féle acélcsíkozási és 11-féle üvegezési megoldással, illetve különböző színekben (fehér, bükk, dió, calvados, juhar, wenge, makasar) kaphatók; így bármilyen stílusú és színvilágú szobához illeszkednek.

hírek információk
Bejárati ajtók
Szerettei és értékei védelme mindennél fontosabb! „12 ponton záródó ajtóm van, mégis betörtek hozzám könnyűszerrel!” Lehet, hogy nem is ez a legfontosabb egy bejárati ajtó választásnál? Hiába a rengeteg zár, ha az ajtólap maga egyszerűen nem tudja a megfelelő biztonságot garantálni, ebben az esetben kidobott pénz, amit a bejárati ajtóra költött!