MENU
Hírek, információk

Tartós és strapabíró luc biztonsági ajtók

Tartós és strapabíró luc biztonsági ajtók Az MDF beltéri biztonsági ajtók tökéletesek lehetnek bármely családi ház vagy éppen munkahely, közösségi épület helyiségeibe, mivel nem csak a biztonságban járnak az élen, de egyben szépek is. Az MDF ajtók titka elsősorban a különleges gyártási folyamatban rejlik. Alapanyaguk lucfenyő, amelyet az előállítás során igen alaposan megdolgoznak. Elsőként a nedvességet tüntetik el az anyagból, amely hosszú távon gyengítené és roncsolná azt. A lucfenyőt ebben az esetben 12 százalékos nedvességtartalomig szárítják, ami nagyon alacsonynak számít. Ezt követően az anyagban található hibákat, a faanyag csomóit távolítják el, mivel ezek is csak meggyengítenék azt.

 

 

 

 

 

Mindezek miatt ezek a nyílászárók tömörebbek, tartósabbak, mint a hagyományos fából készült beltéri ajtók. Az eljárás során ugyanakkor a faanyag kifejezetten esztétikussá is válik.

Az MDF beltéri ajtók kifejezetten tartósak, biztonsági ajtónak tökéletesen alkalmasak, elsősorban vastagabb, akár 54 centiméteres kivitelezésüknek köszönhetően. Nem kell a változatosságról sem lemondanunk, az épület szinte minden helyisége közé másféle ajtót szerelhetünk, hiszen a luc alapú MDF ajtók 40 különféle fajtáját kínálja megvételre az Áron Ház Kft. webáruházában.

hírek információk
Hőszigetelt garázskapuk
A legjobb hőszigetelésű garázskapuktól elkezdve az egészen szigetelésmentes változatokig számtalan kivitel létezik. Ahhoz, hogy kiválasszuk, a mi esetünkben milyen megoldást válasszunk, alaposan végig kell gondolni több szempontot is.
Mi az a teljesüveg rendszer?
A nagyméretű üvegfelület jellemezte technikai megvalósítás eredménye a rögzített üvegezéssel készülő teljesüveg rendszer, melynek legfőbb jellemzője a kiemelkedő esztétikai hatást nyújtó nyitott tér érzete”.