MENU
Hírek, információk

Szúnyoghálós ajtó! - körültekintő megoldások a Áron Ház kft-től

Szúnyoghálós ajtó! - körültekintő megoldások a Áron Ház kft-től Főleg a nyári időszakban, de ezekben a hónapokban, vagyis ősszel és tavasszal is fontos, hogy védekezzünk a házunkba készülő rovarokkal szemben. A kellemetlen szúnyogok és legyek kívül tartása nem csak a zavaró zümmögés miatt fontos.

A megfelelően kiválasztott és körültekintően felszerelt szúnyogháló fontos része a nyílászáróknak, legyen szó ablakokról, vagy kerti-, teraszajtókról egyaránt. Sok kellemetlenségtől megóvjuk magunkat, hogyha "kicsukjuk" a vérszívókat, és a fertőzéseket terjesztő legyeket is.

Az őszi hónapokban a poloskák ellen nyújt kiváló védelmet a szúnyogháló, hiszen a rovarok ilyenkor télire szeretnének biztos
helyet maguknak. Amennyiben nem figyelünk oda, tavasszal, az első meleg napsütések kezdetén tapasztalhatjuk, hogy poloskák jelennek meg a házban, akikkel - tudtunkon kívül - a nem megfelelő szúnyogháló miatt együtt teleltünk.

Alapesetben az Áron Ház Kft.-nél kapható szúnyogháló színe szürke, kerete fehér. Igény esetén az alumínium keret a RAL színskála szerint szinterezhető.

hírek információk
Felújított ajtók
Kétségtelen, hogy az ajtók felújításának legkényelmesebb, ám riasztóan költséges módja az ajtócsere. Ha viszont az ajtólap csak jellegtelen, akkor némi plusz munkával olcsóbban is átformálhatjuk a felületüket. Ehhez nem kell más, mint idomosra mart lécek, és esetleg - igényeinktől függően - nemes furnérral borított farostlemez tábla. Ez azonban csak abban az esetben lehetséges, ha a fehérre mázolt ajtólapot natúrszínűre szeretnénk változtatni.
Ajtóválasztás – belül is fontos
Az építkezések, lakásfelújítások folyamán a sok feladat és munka között a háttérbe szorulhat a megfelelő beltéri ajtók kiválasztása. Pedig nem csak a bejárati nyílászárónál fontos a megfelelő modellek kiválasztása.