MENU
Hírek, információk

Szúnyoghálós ajtó! - körültekintő megoldások a Áron Ház kft-től

Szúnyoghálós ajtó! - körültekintő megoldások a Áron Ház kft-től Főleg a nyári időszakban, de ezekben a hónapokban, vagyis ősszel és tavasszal is fontos, hogy védekezzünk a házunkba készülő rovarokkal szemben. A kellemetlen szúnyogok és legyek kívül tartása nem csak a zavaró zümmögés miatt fontos.

A megfelelően kiválasztott és körültekintően felszerelt szúnyogháló fontos része a nyílászáróknak, legyen szó ablakokról, vagy kerti-, teraszajtókról egyaránt. Sok kellemetlenségtől megóvjuk magunkat, hogyha "kicsukjuk" a vérszívókat, és a fertőzéseket terjesztő legyeket is.

Az őszi hónapokban a poloskák ellen nyújt kiváló védelmet a szúnyogháló, hiszen a rovarok ilyenkor télire szeretnének biztos
helyet maguknak. Amennyiben nem figyelünk oda, tavasszal, az első meleg napsütések kezdetén tapasztalhatjuk, hogy poloskák jelennek meg a házban, akikkel - tudtunkon kívül - a nem megfelelő szúnyogháló miatt együtt teleltünk.

Alapesetben az Áron Ház Kft.-nél kapható szúnyogháló színe szürke, kerete fehér. Igény esetén az alumínium keret a RAL színskála szerint szinterezhető.

hírek információk
Két oldalán színes műanyag nyílászárók
A nyílászárók mindig fontos kérdést jelentenek egy felújításnál, vagy egy teljesen új ház építésénél. Nem csak azt kell figyelembe venni, hogy a választott ablakok szépek legyenek, bár kétségtelenül ez is egy nagyon fontos szempont. Azonban legalább ugyanennyire lényeges az is, hogy a választott nyílászárók megfelelően szigeteljenek és strapabíróak legyenek, azaz hosszú évekig tegyenek jó szolgálatot.
Inteligens ablakok
Hősugarakat kizáró, de a fényt beengeső "automata" üveget fejlesztettek ki angol kutatók. Ez a 21. század.