MENU
Hírek, információk

Tűzálló ajtók az Ön és a környezete védelmében

Tűzálló ajtók az Ön és a környezete védelmében A tűzálló ajtók feladata, hogy védelmet nyújtsanak Önnek, családjának és minden értékének. A tűzálló ajtó annyit tesz, hogy az ajtó besorolásának függvényében a nyílászáró képes gyakorlatilag megakadályozni a tűz továbbterjedését, bejutását az Ön otthonába. A különböző besorolás megmutatja azt, hogy egy ajtó mennyi ideig képes ellenállni a tűznek. Ennek függvényében vannak 30 perces, 45 perces és 60 perces tűzállóságú ajtók.

Minden Getax tűzálló ajtó alapvető jellemzője az, hogy egyedi megrendelésre készül. Ennek megfelelően nem csak tűzállósági, de betörésvédelmi és hangszigetelési szempontból is teljes mértékben megrendelőink igényeire szabható, ami lehetővé teszi, hogy az árak is az igényeknek megfelelően alakuljanak.

A getax.hu termékeknek az alapvető jellemzője, mely minden esetben elvárás beszállítóival szemben is, hogy a standard minőségű, legegyszerűbb nyílászárók is kiváló alapanyagokból készüljenek és nincs ez máshogy az egyéni megrendelésre gyártott tűzálló ajtók esetében sem.

hírek információk
Nyílászárócsere okosan
Felújításon gondolkodik? Esetleg támogatással, de megvalósult lakóépületének külső szigetelése, mégsem érzi tökéletesnek a kapott eredményt? A teljes körű energetikai korszerűsítés elengedhetetlen részét képezi a meglévő homlokzati hőszigetelés mellett a régi, elöregedett nyílászárók cseréje
Itt a jó idő, mégis figyeljünk a kazánokra!
Sokan szerencsére már lecserélték a régi, kétszárnyú fa- vagy redőnytokos ablakaikat műanyagra és az ajtókból is a jobban szigetelők működnek a házban. Ezek nagyon jól zár, de ha nem figyelnek a külső levegőt beáramoltató megoldásra, odabenn elfogy az oxigén, és több szénmonoxid termelődik, ami visszaáramolhat a kéményből a lakásba. Mivel nincs szaga, ezt nem lehet megérezni.