MENU
Hírek, információk

Tűzálló ajtók az Ön és a környezete védelmében

Tűzálló ajtók az Ön és a környezete védelmében A tűzálló ajtók feladata, hogy védelmet nyújtsanak Önnek, családjának és minden értékének. A tűzálló ajtó annyit tesz, hogy az ajtó besorolásának függvényében a nyílászáró képes gyakorlatilag megakadályozni a tűz továbbterjedését, bejutását az Ön otthonába. A különböző besorolás megmutatja azt, hogy egy ajtó mennyi ideig képes ellenállni a tűznek. Ennek függvényében vannak 30 perces, 45 perces és 60 perces tűzállóságú ajtók.

Minden Getax tűzálló ajtó alapvető jellemzője az, hogy egyedi megrendelésre készül. Ennek megfelelően nem csak tűzállósági, de betörésvédelmi és hangszigetelési szempontból is teljes mértékben megrendelőink igényeire szabható, ami lehetővé teszi, hogy az árak is az igényeknek megfelelően alakuljanak.

A getax.hu termékeknek az alapvető jellemzője, mely minden esetben elvárás beszállítóival szemben is, hogy a standard minőségű, legegyszerűbb nyílászárók is kiváló alapanyagokból készüljenek és nincs ez máshogy az egyéni megrendelésre gyártott tűzálló ajtók esetében sem.

hírek információk
Ajtók ablakok - Borovi fenyőből
Az ablakok és ajtók, valamint bútorok igen kedvelt alapanyaga a borovi fenyő valójában hagyományos erdei fenyő. Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, hiszen földrajzilag rengeteg helyen elterjedt, és az egyik legellenállóbb és legigénytelenebb fenyő, mégis a legalkalmasabb a nyílászárók gyártására.
Aki hadat üzent az unalmas garázsajtóknak
Thomas Sasenbach cége azzal foglalkozik, hogy garázsajtókra gyárt nem mindennapi posztereket. A projekt annyira sikeres, hogy már belső ajtókra és készülnek nem mindennapi grafikák.