MENU
Hírek, információk

Tűzálló ajtók az Ön és a környezete védelmében

Tűzálló ajtók az Ön és a környezete védelmében A tűzálló ajtók feladata, hogy védelmet nyújtsanak Önnek, családjának és minden értékének. A tűzálló ajtó annyit tesz, hogy az ajtó besorolásának függvényében a nyílászáró képes gyakorlatilag megakadályozni a tűz továbbterjedését, bejutását az Ön otthonába. A különböző besorolás megmutatja azt, hogy egy ajtó mennyi ideig képes ellenállni a tűznek. Ennek függvényében vannak 30 perces, 45 perces és 60 perces tűzállóságú ajtók.

Minden Getax tűzálló ajtó alapvető jellemzője az, hogy egyedi megrendelésre készül. Ennek megfelelően nem csak tűzállósági, de betörésvédelmi és hangszigetelési szempontból is teljes mértékben megrendelőink igényeire szabható, ami lehetővé teszi, hogy az árak is az igényeknek megfelelően alakuljanak.

A getax.hu termékeknek az alapvető jellemzője, mely minden esetben elvárás beszállítóival szemben is, hogy a standard minőségű, legegyszerűbb nyílászárók is kiváló alapanyagokból készüljenek és nincs ez máshogy az egyéni megrendelésre gyártott tűzálló ajtók esetében sem.

hírek információk
Miért pont alumínium borítású műanyag nyílászáró?
A nyílászárók kiválasztása nem olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik, ugyanis számos szempontot figyelembe kell venni a választásnál. Egyrészt természetesen fontos az, hogy fog kinézni a házunk vagy lakásunk az ablakokkal, hiszen mindenki szeretné, ha otthona kívül-belül szép lenne, ez teljesen természetes igény.
Az ablak után mi jöhet még?
Gyermekkorunk első házrajzainak már szerves részét képezi a hagyományos, kerettel rendelkező ajtó-ablak ábrázolás. Lehetséges, hogy a nem is távoli jövőben gyermekeink már üvegfüggönyt alkossanak rajzaikra? Egy új technológiának köszönhetően már számolhatunk a fenti újdonság alkalmazásával erkélyek, teraszok, lodzsák kialakításánál.