MENU
Hírek, információk

Sérült nyílászárók akciós áron

Sérült nyílászárók akciós áron Bizonyára sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy tudják, időszerű lenne az ajtók, ablakok cseréje, azonban túl drágák az új nyílászárók. Sokszor még a legnagyobb kedvezmények ellenére is nehézséget okoz előteremteni a szükséges összeget, ezért nem ritka, hogy az emberek kénytelenek beletörődni abba, hogy még egy ideig el kell viselniük rossz állapotú ajtóikat, ablakaikat. Hamarabb elérheti azonban a célját, ha szemügyre veszi minimálisan sérült termékeinket is, melyeket hatalmas kedvezménnyel kínálunk.

Ha egy adott tárgyat elviszünk valahová, előfordulhat, hogy szállítás közben megsérül.

 

 

 

Ugyanez vonatkozik a hozzánk szállított termékekre is, némelyik darab szenved kisebb sérüléseket a szállítás során. Ezek a hibák azonban tényleg aprók, és ki lehet őket javítani úgy, hogy szinte ne is látszódjanak.

 

Ezért ha Ön úgy érzi, hogy nem zavarja egy ilyen apró hiba, esetleg ki tudja javítani a sérülést, bátran nézzen szét sérült termékeink között is, mert ezeket rendkívül alacsony áron kínáljuk vásárlóinknak!

hírek információk
Nyitott ajtón könnyen bejutnak a tolvajok
Hogyha nem zárják az ajtókat a tulajdonosok, könnyedén tolvajok áldozataivá válhatnak. Több eset is történt az év elején Pécsen, ahol könnyedén raboltak ki autókat és lakásokat, mert a tulajdonosok nem zárták be az ajtókat. Egyre több ilyen esetről számol be a rendőrség, a minap is kifosztottak egy házat.
Ablakcsere és megtakarítás
Egyre elterjedtebb, hogy az újonnan felépített házakat már energiatakarékosra tervezik. Az épület déli oldalára kerülnek a nagy ablakok, északra a kisebbek.