MENU
Hírek, információk

Ablakeret

Ablakeret Nem is sejtenénk, hány féle ablakkeret létezik a világon. Lehet sámbrános, állhat guaderozásból, és akkor még nem szóltunk a pilléres, oszlopos és párkányos változatokról.

Az építészek szabályai szerint egy épület homlokzatán az ablakok alkalmazhatók egyesével, néha párosával egymás mellett (kettős-iker vagy dupla ablakok) és még ritkábban hármasával. A csúcsíves emlékszerű építészet az ablakokat élesen tagozott keskeny szárakkal és ívszeletekből összetett geometriai alakzatokkal ékesíti. A román emlékszerű építészet egészen kerek ablakokat is alkalmaz különösen a templomok homlokzatán, melyeket ablakrózsának, vagy jobban: kerékablaknak hívnak.
hírek információk
A fehér műanyag nyílászárók bármilyen stílusú lakáshoz illenek
Az új ablakok teljesen új arculatot és hangulatot adhatnak egy lakásnak. Ha régi nyílászárói elöregedtek, vagy a szigetelésük ment tönkre, ajándékozza meg magát új ablakokkal! A legnagyobb kérdés ilyenkor az, hogy fa vagy műanyag nyílászárókat válasszon-e. Tény, hogy a fa nemesebb anyag, azonban a műanyag ablakok számtalan előnnyel bírnak. Az első az, hogy a hagyományos, fehér színű műanyag nyílászárók szinte bármilyen színvilágú és stílusú lakáshoz illenek, nem bontják meg a látványt.
Sokszínű bejárati ajtók a Áron Ház kft.-től
Az Áron Ház kft. különböző minőségű és típusu műanyag nyílászárókat kínál óriási választékban. Jelentős időt kell rászánnia annak, aki kínálatában található műanyag nyílászárókat szeretné végigböngészni.