MENU
Hírek, információk

A fehér műanyag nyílászárók bármilyen stílusú lakáshoz illenek

A fehér műanyag nyílászárók bármilyen stílusú lakáshoz illenek Az új ablakok teljesen új arculatot és hangulatot adhatnak egy lakásnak. Ha régi nyílászárói elöregedtek, vagy a szigetelésük ment tönkre, ajándékozza meg magát új ablakokkal! A legnagyobb kérdés ilyenkor az, hogy fa vagy műanyag nyílászárókat válasszon-e. Tény, hogy a fa nemesebb anyag, azonban a műanyag ablakok számtalan előnnyel bírnak. Az első az, hogy a hagyományos, fehér színű műanyag nyílászárók szinte bármilyen színvilágú és stílusú lakáshoz illenek, nem bontják meg a látványt.

A műanyag ablakok ütésállóak, hőhídmentesek, kizárólag „A” kategóriás profilokkal készülnek, magas felületi fénnyel bírnak, illetve hibásműködés-gátlóval, résszellőzővel, huzatzárral, kiemelésgátlóval és több ponton állítható vasalattal felszereltek.

 

Kérhet 3, 5, 6 vagy 7 légkamrás; 58, 70, 74 vagy 90 milliméteres profilvastagságú ablakokat is. A fehér műanyag ablakok, illetve ajtók funkcióját ön dönti el: kérhet fix, bukó, nyíló, bukó-nyíló, toló-bukó, emelő-toló ablakot, illetve harmonika-, bejárati, tokosztott kétszárnyú vagy váltószárnyas kétszárnyú ajtót is.

hírek információk
Milyen nyílászárót válasszak? 4. rész
Sorozatunkban nem maradhat el a mostanában oly nagy népszerűségnek örvendő hőszigetelés és napvédelem. Nézzük meg, hogy az ajtóknál és az ablakoknál mire kell figyelnünk.
Sérült nyílászárók akciós áron
Bizonyára sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy tudják, időszerű lenne az ajtók, ablakok cseréje, azonban túl drágák az új nyílászárók. Sokszor még a legnagyobb kedvezmények ellenére is nehézséget okoz előteremteni a szükséges összeget, ezért nem ritka, hogy az emberek kénytelenek beletörődni abba, hogy még egy ideig el kell viselniük rossz állapotú ajtóikat, ablakaikat. Hamarabb elérheti azonban a célját, ha szemügyre veszi minimálisan sérült termékeinket is, melyeket hatalmas kedvezménnyel kínálunk.