MENU
Hírek, információk

A fehér műanyag nyílászárók bármilyen stílusú lakáshoz illenek

A fehér műanyag nyílászárók bármilyen stílusú lakáshoz illenek Az új ablakok teljesen új arculatot és hangulatot adhatnak egy lakásnak. Ha régi nyílászárói elöregedtek, vagy a szigetelésük ment tönkre, ajándékozza meg magát új ablakokkal! A legnagyobb kérdés ilyenkor az, hogy fa vagy műanyag nyílászárókat válasszon-e. Tény, hogy a fa nemesebb anyag, azonban a műanyag ablakok számtalan előnnyel bírnak. Az első az, hogy a hagyományos, fehér színű műanyag nyílászárók szinte bármilyen színvilágú és stílusú lakáshoz illenek, nem bontják meg a látványt.

A műanyag ablakok ütésállóak, hőhídmentesek, kizárólag „A” kategóriás profilokkal készülnek, magas felületi fénnyel bírnak, illetve hibásműködés-gátlóval, résszellőzővel, huzatzárral, kiemelésgátlóval és több ponton állítható vasalattal felszereltek.

 

Kérhet 3, 5, 6 vagy 7 légkamrás; 58, 70, 74 vagy 90 milliméteres profilvastagságú ablakokat is. A fehér műanyag ablakok, illetve ajtók funkcióját ön dönti el: kérhet fix, bukó, nyíló, bukó-nyíló, toló-bukó, emelő-toló ablakot, illetve harmonika-, bejárati, tokosztott kétszárnyú vagy váltószárnyas kétszárnyú ajtót is.

hírek információk
Tömören a tömörfa bejárati ajtóról
Ha új bejárati ajtóra van szükségünk, ma már számtalan lehetőség közül válogathatunk, rengetegféle ajtó áll rendelkezésünkre a különböző áruházakban és szaküzletekben, csak ki kell választanunk a számunkra leginkább megfelelőt.
Még nem késő a nyílászáró csere a tél beállta előtt!
Hamar vége lett a nyárnak, az éjszakák máris hűvösek, vannak akiknél teszt jelleggel vagy átmenetileg az előzetes fűtést is bekapcsolták már. Hamarosan azonban élesben is elkezdődik a fűtésszezon, és bizony igen hamar kiderül, ha az ajtó és/vagy ablak nem elég korszerű és szökik a meleg. Sajnos akármilyen hatékony vagy modern fűtésünk van, ha a nyílászáróink elavultak, könnyen távozik a meleg a lakásunkból, és ez nem csak apró kellemetlenséggel jár, hanem több tíz százalékkal is csökkentheti a lakás hőmérsékletét és hőérzetét.