MENU
Hírek, információk

Színes és műanyag - kettő az egyben

Színes és műanyag - kettő az egyben A nyílászárók kiválasztása nem könnyű feladat, a praktikusság és a minőség mellett ugyanis esztétikai szempontokat is figyelembe kell venni, hiszen az ajtók és ablakok igen feltűnőek a házakon, lakásokon, alapvetően határozzák meg azok összképét. Örök kérdés ezzel kapcsolatban, hogy fa, vagy műanyag nyílászárót válasszunk-e.

A fa mellett legtöbben azt az érvet hozzák fel, hogy nagyon mutatós, és rendkívül meleg hangulatot áraszt. Azonban a műanyag nyílászárókat is igen sokat kedvelik strapabíróságuk miatt.

Nálunk vásárlóink mindkettőt megkaphatják egy oldalán színes nyílászáróinknak köszönhetően!

Az egy oldalán színes, fautánzatú ablakaink esetében nem csupán a Renolit fólia famintázatú, ami az ablakot borítja, hanem a gumitömítés, valamint a profil is. Utóbbi kettő egészen három milliméter mélységig barna vagy fekete színű a teljesen természetes hatás kedvéért, ugyanis így az ablak külső oldalának véletlen sérülésekor sem látszik meg, hogy az anyaga valójában műanyag, még ilyenkor is élethű.

hírek információk
Ötletes dolgok a bejárati ajtón
Főként a fiatalok hajlamosak a meghökkentő, bizarr megoldásokra. Az alábbi példa is ezt igazolja. Egy fiatal párnak sikerült egy kicsi, de nekik most még megfelelő lakótelepi lakásba költözni. Berendezték, szépítgették, s bár szűkében volta a helynek, mégis csak ez volt első lakásuk, és ez örömmel töltötte el őket. A szűk előszobát lezáró bejárati ajtóval viszont nem tudtak megbarátkozni. Azután jött egy bolondos ötletük, és némi fontolgatás után hozzáláttak az átformálásához. Ügyes kezű emberek lévén a tervük jól sikerült. A szűk helyiségben ugyan furcsán hat a zárt ajtón megjelenő hamis perspektíva, ám tagadhatatlanul meghökkent mindenkit a látványa. Akinek pedig hasonló célja van, leírásunk és képeink alapján elkészítheti a saját változatát, akár beltéri ajtókra, bejárati ajtókra, vagy akár egy nagy tűzálló ajtóra is.