MENU
Hírek, információk

Két oldalán színes műanyag nyílászárók

Két oldalán színes műanyag nyílászárók A nyílászárók mindig fontos kérdést jelentenek egy felújításnál, vagy egy teljesen új ház építésénél. Nem csak azt kell figyelembe venni, hogy a választott ablakok szépek legyenek, bár kétségtelenül ez is egy nagyon fontos szempont. Azonban legalább ugyanennyire lényeges az is, hogy a választott nyílászárók megfelelően szigeteljenek és strapabíróak legyenek, azaz hosszú évekig tegyenek jó szolgálatot.

 

 

 

 

 

Szigetelésben és strapabíróságban a modern, műanyag nyílászárókat igen nehéz fölülmúlni, ennek ellenére sokan inkább a fából készült darabokat választanák, mert azok sokszor szebbek, és jobban illeszkednek a képbe.

Nem feltétlenül kell azonban választani a szép és a praktikus között, köszönhetően a két oldalán színes műanyag nyílászáróknak, melyek műanyagból készülnek ugyan, de a megszólalásig hasonlítanak a fa ablakokra. Az ablakok úgy vannak kialakítva, hogy egy külső sérülés esetén is úgy tűnjön, mintha tényleg fából készültek volna, így nem „buktatják le” tulajdonosukat. Két oldalán színes műanyag nyílászáróink számos különböző típusban kaphatóak, így mindenki megtalálja az otthonához leginkább illőt.