MENU
Hírek, információk

Miért pont alumínium borítású műanyag nyílászáró?

Miért pont alumínium borítású műanyag nyílászáró? A nyílászárók kiválasztása nem olyan könnyű feladat, mint amilyennek elsőre tűnik, ugyanis számos szempontot figyelembe kell venni a választásnál. Egyrészt természetesen fontos az, hogy fog kinézni a házunk vagy lakásunk az ablakokkal, hiszen mindenki szeretné, ha otthona kívül-belül szép lenne, ez teljesen természetes igény.

Másrészt viszont figyelembe kell venni azt is, hogy a választott nyílászárók kellően praktikusak legyenek, vagyis megfelelően szigeteljenek, ugyanakkor külső részük az időjárás viszontagságainak is kellőképpen ellen tudjon állni. A nyílászárók területén kitűnő megoldást jelenthetnek az alumíniumborítású műanyag nyílászárók, melyek teljesen egyedi színűek, ugyanakkor kiválóan szigetelik a hőt és a hangot is. Ezekhez az ablakokhoz hihetetlenül nagy színválaszték tartozik, így egészen biztos, hogy mindenki megtalálja azt, ami a legjobban tetszik neki, valamint a legjobban passzol a házához vagy éppen lakásához. Az alumíniumborításnak köszönhetően ráadásul a nyílászáró a külső elemeknek is tökéletesen ellenáll.

hírek információk
Automatikus redőnyök
A régi redőnyöket motoros működtetésűvé lehet alakítani, és időzítővel vagy érzékelőkkel kiegészíteni. A többit elvégzi az automatika.