MENU
Hírek, információk

Billenő garázskapuk - a legkedvezőbb árak

Billenő garázskapuk - a legkedvezőbb árak Komolyan el kell gondolkoznia annak, aki garázskapu beépítését tervezi, hiszen számtalan típus létezik. A legfontosabb kérdés minden esetben mégis az, hogy hőszigetelt, vagy szigetelésmentes változatot választunk, hiszen a garázskapu általában az épület legnagyobb felületű nyílászárója.

Cégünk a billenő garázskapukat többnyire olyan garázsokhoz javasolja beépíteni, amelyek nem fűtöttek, hiszen a billenő garázskapuk nem szigeteltek, viszont a felbillenő a garázskapu nem okoz problémát helyigény szempontjából.

A billenő kapuk ára jóval kedvezőbb, mint a szekcionáltaké. Működése praktikus és egyszerű, egyedi, sor vagy ikergarázsokba beépíthető, egyes szabványos méretek raktárról kaphatóak, és - hiszen fontos a megjelenés is - nálunk huszonnégy különböző kapufelület választható.
hírek információk
Az ajtók lehetnek akár lakásdizsek is!
A házépítés során minden részlet összefügg valamelyik másikkal. Ilyen sarkalatos pont a nyílászárók, leginkább az ajtók kiválasztása. A külső és belső összhang érdekében a forma és szín meghatározása alapkérdés.