MENU
Hírek, információk

Billenő garázskapuk - a legkedvezőbb árak

Billenő garázskapuk - a legkedvezőbb árak Komolyan el kell gondolkoznia annak, aki garázskapu beépítését tervezi, hiszen számtalan típus létezik. A legfontosabb kérdés minden esetben mégis az, hogy hőszigetelt, vagy szigetelésmentes változatot választunk, hiszen a garázskapu általában az épület legnagyobb felületű nyílászárója.

Cégünk a billenő garázskapukat többnyire olyan garázsokhoz javasolja beépíteni, amelyek nem fűtöttek, hiszen a billenő garázskapuk nem szigeteltek, viszont a felbillenő a garázskapu nem okoz problémát helyigény szempontjából.

A billenő kapuk ára jóval kedvezőbb, mint a szekcionáltaké. Működése praktikus és egyszerű, egyedi, sor vagy ikergarázsokba beépíthető, egyes szabványos méretek raktárról kaphatóak, és - hiszen fontos a megjelenés is - nálunk huszonnégy különböző kapufelület választható.
hírek információk
Vigyázat, gázmérgezés veszély - figyeljen az ablakra!
A tél remélhetően hamarosan véget ér, és egészen más feladatok várnak majd az ablakokra és ajtókra a melegebb időben, ezért figyeljünk az ablakokra. A tavasz közeledte pedig azt jelenti, hogy talán kevesebb gázmérgezésre lehet majd számítani.
Bejárati ajtók
Szerettei és értékei védelme mindennél fontosabb! „12 ponton záródó ajtóm van, mégis betörtek hozzám könnyűszerrel!” Lehet, hogy nem is ez a legfontosabb egy bejárati ajtó választásnál? Hiába a rengeteg zár, ha az ajtólap maga egyszerűen nem tudja a megfelelő biztonságot garantálni, ebben az esetben kidobott pénz, amit a bejárati ajtóra költött!