MENU
Hírek, információk

Billenő garázskapuk - a legkedvezőbb árak

Billenő garázskapuk - a legkedvezőbb árak Komolyan el kell gondolkoznia annak, aki garázskapu beépítését tervezi, hiszen számtalan típus létezik. A legfontosabb kérdés minden esetben mégis az, hogy hőszigetelt, vagy szigetelésmentes változatot választunk, hiszen a garázskapu általában az épület legnagyobb felületű nyílászárója.

Cégünk a billenő garázskapukat többnyire olyan garázsokhoz javasolja beépíteni, amelyek nem fűtöttek, hiszen a billenő garázskapuk nem szigeteltek, viszont a felbillenő a garázskapu nem okoz problémát helyigény szempontjából.

A billenő kapuk ára jóval kedvezőbb, mint a szekcionáltaké. Működése praktikus és egyszerű, egyedi, sor vagy ikergarázsokba beépíthető, egyes szabványos méretek raktárról kaphatóak, és - hiszen fontos a megjelenés is - nálunk huszonnégy különböző kapufelület választható.
hírek információk
Ablakeret
Nem is sejtenénk, hány féle ablakkeret létezik a világon. Lehet sámbrános, állhat guaderozásból, és akkor még nem szóltunk a pilléres, oszlopos és párkányos változatokról.
Kezelési útmutató
Nem elég egy ajtót megvenni, hanem folyamatosan karban kell tartanunk, hogy hosszú ideig szolgálhasson. Nem mindegy azonban, hogy milyen eszközökkel és módszerekkel végezzük el mindezt. Az alábbi rövid leírásban egy-két hasznos tanáccsal szolgálunk.