MENU
Hírek, információk

Billenő garázskapuk - a legkedvezőbb árak

Billenő garázskapuk - a legkedvezőbb árak Komolyan el kell gondolkoznia annak, aki garázskapu beépítését tervezi, hiszen számtalan típus létezik. A legfontosabb kérdés minden esetben mégis az, hogy hőszigetelt, vagy szigetelésmentes változatot választunk, hiszen a garázskapu általában az épület legnagyobb felületű nyílászárója.

Cégünk a billenő garázskapukat többnyire olyan garázsokhoz javasolja beépíteni, amelyek nem fűtöttek, hiszen a billenő garázskapuk nem szigeteltek, viszont a felbillenő a garázskapu nem okoz problémát helyigény szempontjából.

A billenő kapuk ára jóval kedvezőbb, mint a szekcionáltaké. Működése praktikus és egyszerű, egyedi, sor vagy ikergarázsokba beépíthető, egyes szabványos méretek raktárról kaphatóak, és - hiszen fontos a megjelenés is - nálunk huszonnégy különböző kapufelület választható.
hírek információk
Vigyázat, gázmérgezés veszély - figyeljen az ablakra!
A tél remélhetően hamarosan véget ér, és egészen más feladatok várnak majd az ablakokra és ajtókra a melegebb időben, ezért figyeljünk az ablakokra. A tavasz közeledte pedig azt jelenti, hogy talán kevesebb gázmérgezésre lehet majd számítani.
Ablakok - napfény
Érdemes kihasználnunk a napsugárzás erejét: tegyük szabaddá az ablakokat, engedjük, hogy a napfény melegítse a lakást! Egy átlagos háztartás energiafelhasználásának háromnegyedét télen a fűtés jelenti, így ekkor kis odafigyeléssel is sok pénzt megspórolhatunk.