MENU
Hírek, információk

Natúr fa nyílászárók

Natúr fa nyílászárók A fa nemes anyag: szép, természetes, tartós, és segítségével egy darabka természetet csempészhetünk az otthonunkba. Számtalan árnyalatúra pácolhatjuk ízlésünk szerint, de anélkül, natúr változatban is a lakás vagy a ház dísze lehet. Az egyszerű formákat és a természetes megoldásokat kedvelő skandináv stílus rajongói előnyben részesítik a natúr fát, hiszen olcsóbb, mint a pácolt, illetve, ha az évek során besötétedne, egyszerűen le kell csiszolni a felső rétegét, és máris régi fényében pompázhat.

A kétszeres széltömítéssel ellátott natúr fa nyílászárók remekül szigetelnek, a természetesség érzését nyújtják, számtalan féle stílusú otthonba illenek, valamint különböző típusú kialakításban választhatók: a klasszikuson kívül rendelhet belső íves vagy kazettás ablakokat is.

 

 

 

A natúr fa ajtók és ablakok első osztályú anyagokból, borovi fenyőből, vörösfenyőből vagy tölgyből készülnek. A három réteges ragasztással gyártott faanyagot gombaölő páccal kezeljük, így nem teszik tönkre a kórokozók, és sokáig szép marad.

hírek információk
Bejárati ajtók
Szerettei és értékei védelme mindennél fontosabb! „12 ponton záródó ajtóm van, mégis betörtek hozzám könnyűszerrel!” Lehet, hogy nem is ez a legfontosabb egy bejárati ajtó választásnál? Hiába a rengeteg zár, ha az ajtólap maga egyszerűen nem tudja a megfelelő biztonságot garantálni, ebben az esetben kidobott pénz, amit a bejárati ajtóra költött!
Garancia a minőségre is
Hacsak nem létfontosságú, szinte minden háztartásban talán a legnehezebben az ajtó, ablak, nyílászáró cseréjéről döntünk, még akkor is, ha komplett felújítást tervezünk. Az egyik legfontosabb tényező, hogy milyen évszakban, mikor hajtsuk végre a cserét, de ennél is lényesebb szempont az ár.