MENU
Hírek, információk

Fa nyílászárók felülkezelve

Fa nyílászárók felülkezelve A nyílászárók kiválasztása egy lakáshoz vagy házhoz sosem könnyű feladat, mert több szempont alapján kell dönteni. Fontos, hogy a választott nyílászáró megfeleljen az esztétikai követelményeknek, ugyanakkor legalább ilyen lényeges az is, hogy hosszú távon bírja a strapát, és kellőképpen ellen tudjon állni a külső hatásoknak. A fa nyílászáró gyakran megosztja az embereket, mivel esztétikai szempontból tökéletesek ugyan, de sokan tartanak attól, hogy nem elég strapabíróak.

A felületkezelt fa nyílászáróink azonban minden követelménynek tökéletesen megfelelnek: azon kívül, hogy nagyon szépen illenek a környezetükbe, a vizes bázisú Remmers lazúrral, háromszori festéssel és csiszolással történő felületkezelésnek köszönhetően ellenállóak is az időjárás viszontagságaival szemben. Mindig nagy figyelmet fordítunk a vevőink igényeire, ezért egyedi kéréseket is teljesítünk, így például rendelhető akár belső íves, kazettás kialakítású nyílászáró is. Felületkezelt fa nyílászáróink alapanyaga első osztályú, hossztoldott és rétegragasztott, csomómentes borovi fenyő, de igény szerint kérhetők északi fenyőből, tölgyből vagy más faanyagból is.

hírek információk
Natúr fa nyílászárók
A fa nemes anyag: szép, természetes, tartós, és segítségével egy darabka természetet csempészhetünk az otthonunkba. Számtalan árnyalatúra pácolhatjuk ízlésünk szerint, de anélkül, natúr változatban is a lakás vagy a ház dísze lehet. Az egyszerű formákat és a természetes megoldásokat kedvelő skandináv stílus rajongói előnyben részesítik a natúr fát, hiszen olcsóbb, mint a pácolt, illetve, ha az évek során besötétedne, egyszerűen le kell csiszolni a felső rétegét, és máris régi fényében pompázhat.
Társasházi csend - nem elérhetetlen álom
A társasházi acél bejárati ajtók titka, hogy elképesztően tartósak, mégis a lehető legegyszerűbb, minőségi alapanyagokból készülnek. Hanggátlásuk magas, a tökéletes zárás garanciája pedig a beépített központi zár, mely típustól függően 12–16 ponton záródik.