MENU
Hírek, információk

Fa nyílászárók felülkezelve

Fa nyílászárók felülkezelve A nyílászárók kiválasztása egy lakáshoz vagy házhoz sosem könnyű feladat, mert több szempont alapján kell dönteni. Fontos, hogy a választott nyílászáró megfeleljen az esztétikai követelményeknek, ugyanakkor legalább ilyen lényeges az is, hogy hosszú távon bírja a strapát, és kellőképpen ellen tudjon állni a külső hatásoknak. A fa nyílászáró gyakran megosztja az embereket, mivel esztétikai szempontból tökéletesek ugyan, de sokan tartanak attól, hogy nem elég strapabíróak.

A felületkezelt fa nyílászáróink azonban minden követelménynek tökéletesen megfelelnek: azon kívül, hogy nagyon szépen illenek a környezetükbe, a vizes bázisú Remmers lazúrral, háromszori festéssel és csiszolással történő felületkezelésnek köszönhetően ellenállóak is az időjárás viszontagságaival szemben. Mindig nagy figyelmet fordítunk a vevőink igényeire, ezért egyedi kéréseket is teljesítünk, így például rendelhető akár belső íves, kazettás kialakítású nyílászáró is. Felületkezelt fa nyílászáróink alapanyaga első osztályú, hossztoldott és rétegragasztott, csomómentes borovi fenyő, de igény szerint kérhetők északi fenyőből, tölgyből vagy más faanyagból is.

hírek információk
Hőszigetelt garázskapuk
A legjobb hőszigetelésű garázskapuktól elkezdve az egészen szigetelésmentes változatokig számtalan kivitel létezik. Ahhoz, hogy kiválasszuk, a mi esetünkben milyen megoldást válasszunk, alaposan végig kell gondolni több szempontot is.
Automatikus redőnyök
A régi redőnyöket motoros működtetésűvé lehet alakítani, és időzítővel vagy érzékelőkkel kiegészíteni. A többit elvégzi az automatika.