MENU
Hírek, információk

Nyílászárót hitelre? Hamarosan...

Nyílászárót hitelre? Hamarosan... Ha aktuálissá vált az ajtók és ablakok cseréje egy lakásfelújítás során, vagy egy ház építése közben jön el a nyílászárók megvásárlásának pillanata, bizony számolni kell azzal, hogy egy nagyobb összeget fogunk kiadni. A nyílászárókon sok minden múlik, többek között az a nem elhanyagolható tényező is, hogy később mennyire lesz télen meleg a lakásban, nyáron pedig mennyire sikerül megtartani a hűvösebb levegőt. Ezek után természetes, hogy mindenki igyekszik a jobb minőségű nyílászárók közül választani, ezeket azonban meg is kell fizetni.

 

Ha nálunk vásárol, nem feltétlenül kell a pénz miatt aggódnia, ugyanis hamarosan lehetőség nyílik arra is, hogy OTP hitelre vásároljon nálunk! Ennek köszönhetően mindenki meg tudja majd vásárolni az igényeinek leginkább megfelelő ajtókat és ablakokat, a pénz nem lesz akadály.

 

Akcióinkat figyelve sokat spórolhat, a hiteleknek köszönhetően ugyanakkor nem kell kevesebbel beérnie, mint amit szeretne! A részletfizetés kedvező kamattal valósul meg, így hosszú távon sem jár rosszul!

hírek információk
Nyílászáróink tisztítása
A műanyag ablakprofilok általában úgy kerülnek beépítésre – a sérülések elkerülése céljából – hogy rajtuk hagyják a védőfóliát, amely a szállítás ideje alatt hivatott megvédeni őket. Ezt azonban a beszereléstől számított három hónapon belül el kell távolítani, mert később károsíthatja az ablakprofil műanyag felületét.