MENU
Hírek, információk

Hogyan válasszunk beltéri ajtót?

Hogyan válasszunk beltéri ajtót? Minden házban elengedhetetlen kellékek a beltéri ajtók, hiszen a helyiségeket el kell egymástól választani úgy, hogy mégis össze legyenek kötve. Az egyes szobák különválasztása azért nagyon fontos, hogy mindenki, aki az adott lakásban él, rendelkezhessen magánszférával. Egy jól megválasztott beltéri ajtó ezt biztosítja, így az együtt élők nem zavarják egymást.

 

 

 

 

 

A beltéri ajtó kiválasztásánál fontos átgondolni, hogy milyen igényeink vannak az ajtóval kapcsolatban:

  • milyen anyagból legyen,
  • mennyire fontos, hogy hangszigetelt legyen,
  • hogy nézzen ki,
  • üveges legyen-e.

 

Bármi is legyen az elképzelés, kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő beltéri ajtót! Esztétikai szempontokat is fontos figyelembe venni a választás során, így például lényeges az is, hogy milyen színű, milyen mintázatú az ajtó, mennyire passzol a környezetéhez. Egy jól megválasztott beltéri ajtó illeszkedik az adott helyiség stílusához, így kiegészíti a szoba berendezését, valamint rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik kielégítik az igényeinket.

hírek információk
Számunkra fontos a vevői elégedettség
Vállalatunk két évtizede jelen van a magyarországi építőipari piacon. Ezen idő alatt egyértelművé vált számunkra, hogy vásárlóink elégedettségének függvénye nem a kedvező ár, hanem a kiváló minőség, a kiemelt figyelem és a szakértelem.
Nyílászáróink tisztítása
A műanyag ablakprofilok általában úgy kerülnek beépítésre – a sérülések elkerülése céljából – hogy rajtuk hagyják a védőfóliát, amely a szállítás ideje alatt hivatott megvédeni őket. Ezt azonban a beszereléstől számított három hónapon belül el kell távolítani, mert később károsíthatja az ablakprofil műanyag felületét.