MENU
Hírek, információk

Hogyan válasszunk beltéri ajtót?

Hogyan válasszunk beltéri ajtót? Minden házban elengedhetetlen kellékek a beltéri ajtók, hiszen a helyiségeket el kell egymástól választani úgy, hogy mégis össze legyenek kötve. Az egyes szobák különválasztása azért nagyon fontos, hogy mindenki, aki az adott lakásban él, rendelkezhessen magánszférával. Egy jól megválasztott beltéri ajtó ezt biztosítja, így az együtt élők nem zavarják egymást.

 

 

 

 

 

A beltéri ajtó kiválasztásánál fontos átgondolni, hogy milyen igényeink vannak az ajtóval kapcsolatban:

  • milyen anyagból legyen,
  • mennyire fontos, hogy hangszigetelt legyen,
  • hogy nézzen ki,
  • üveges legyen-e.

 

Bármi is legyen az elképzelés, kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő beltéri ajtót! Esztétikai szempontokat is fontos figyelembe venni a választás során, így például lényeges az is, hogy milyen színű, milyen mintázatú az ajtó, mennyire passzol a környezetéhez. Egy jól megválasztott beltéri ajtó illeszkedik az adott helyiség stílusához, így kiegészíti a szoba berendezését, valamint rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik kielégítik az igényeinket.

hírek információk
Erdei fenyőből ablakok
A borovi fenyőként emlegetett erdei fenyő kedvező körülmények között 20-35 m magasra is megnő. Fája nem csak az asztalosok körében népszerű, de az ajtó és ablakgyártásban is előszeretettel használják.