MENU
Hírek, információk

Hogyan válasszunk beltéri ajtót?

Hogyan válasszunk beltéri ajtót? Minden házban elengedhetetlen kellékek a beltéri ajtók, hiszen a helyiségeket el kell egymástól választani úgy, hogy mégis össze legyenek kötve. Az egyes szobák különválasztása azért nagyon fontos, hogy mindenki, aki az adott lakásban él, rendelkezhessen magánszférával. Egy jól megválasztott beltéri ajtó ezt biztosítja, így az együtt élők nem zavarják egymást.

 

 

 

 

 

A beltéri ajtó kiválasztásánál fontos átgondolni, hogy milyen igényeink vannak az ajtóval kapcsolatban:

  • milyen anyagból legyen,
  • mennyire fontos, hogy hangszigetelt legyen,
  • hogy nézzen ki,
  • üveges legyen-e.

 

Bármi is legyen az elképzelés, kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő beltéri ajtót! Esztétikai szempontokat is fontos figyelembe venni a választás során, így például lényeges az is, hogy milyen színű, milyen mintázatú az ajtó, mennyire passzol a környezetéhez. Egy jól megválasztott beltéri ajtó illeszkedik az adott helyiség stílusához, így kiegészíti a szoba berendezését, valamint rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik kielégítik az igényeinket.

hírek információk
Vissza a természethez: natúr fa nyílászárók
Jobban szereti a természetes anyagokat, mint a műanyagot? Olyan háza van, amely csak fa nyílászáró alkalmazását viseli el (stílus, jelleg, egyéb alkalmazott alapanyagok miatt)? Válogasson fa ajtó és ablak kínálatunkból, amelynek elemei kiváló minőségű borovi fenyőből készültek, három rétegben ragasztott hossztoldott, hibakiejtett fából!
OTP-s hitel már az Áron Háznál is!
Sajnos nagyon sok régi építésű házon, panelházon napjainkra tönkrement, megvetemedett a legtöbb nyílászáró és a lakók bármilyen utólagos szigetelési módszerhez folyamodnak, már nem akadályozható meg a meleg levegő elszökése vagy a zaj beáramlása a réseken át.