MENU
Hírek, információk

Hogyan válasszunk beltéri ajtót?

Hogyan válasszunk beltéri ajtót? Minden házban elengedhetetlen kellékek a beltéri ajtók, hiszen a helyiségeket el kell egymástól választani úgy, hogy mégis össze legyenek kötve. Az egyes szobák különválasztása azért nagyon fontos, hogy mindenki, aki az adott lakásban él, rendelkezhessen magánszférával. Egy jól megválasztott beltéri ajtó ezt biztosítja, így az együtt élők nem zavarják egymást.

 

 

 

 

 

A beltéri ajtó kiválasztásánál fontos átgondolni, hogy milyen igényeink vannak az ajtóval kapcsolatban:

  • milyen anyagból legyen,
  • mennyire fontos, hogy hangszigetelt legyen,
  • hogy nézzen ki,
  • üveges legyen-e.

 

Bármi is legyen az elképzelés, kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő beltéri ajtót! Esztétikai szempontokat is fontos figyelembe venni a választás során, így például lényeges az is, hogy milyen színű, milyen mintázatú az ajtó, mennyire passzol a környezetéhez. Egy jól megválasztott beltéri ajtó illeszkedik az adott helyiség stílusához, így kiegészíti a szoba berendezését, valamint rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amik kielégítik az igényeinket.

hírek információk
Nyitott ajtón könnyen bejutnak a tolvajok
Hogyha nem zárják az ajtókat a tulajdonosok, könnyedén tolvajok áldozataivá válhatnak. Több eset is történt az év elején Pécsen, ahol könnyedén raboltak ki autókat és lakásokat, mert a tulajdonosok nem zárták be az ajtókat. Egyre több ilyen esetről számol be a rendőrség, a minap is kifosztottak egy házat.
Natúr fa nyílászárók
A fa nemes anyag: szép, természetes, tartós, és segítségével egy darabka természetet csempészhetünk az otthonunkba. Számtalan árnyalatúra pácolhatjuk ízlésünk szerint, de anélkül, natúr változatban is a lakás vagy a ház dísze lehet. Az egyszerű formákat és a természetes megoldásokat kedvelő skandináv stílus rajongói előnyben részesítik a natúr fát, hiszen olcsóbb, mint a pácolt, illetve, ha az évek során besötétedne, egyszerűen le kell csiszolni a felső rétegét, és máris régi fényében pompázhat.