MENU
Hírek, információk

Garancia a minőségre is

Garancia a minőségre is Hacsak nem létfontosságú, szinte minden háztartásban talán a legnehezebben az ajtó, ablak, nyílászáró cseréjéről döntünk, még akkor is, ha komplett felújítást tervezünk. Az egyik legfontosabb tényező, hogy milyen évszakban, mikor hajtsuk végre a cserét, de ennél is lényesebb szempont az ár.

Keressük az akciós szórólapokat, felhívásokat, ismerőseinktől, rokonainktól ajánlásokat kérünk, majd hosszas vacillálás után döntünk, vagy mégsem. Hiszen még egy komoly tényező is szerepet játszhat, ami döntően befolyásolhatja a cserét és az nem más, mint a garancia.

 

 

 

Erre azért is van nagy szükség, mert egy ablak, ajtó, nyílászáró csere után könnyen előfordulhat, hogy utómunkát kell végezni, a környezeti hatások változása, vagy a fűtés beindítása után. Mindemellett a garancia mértéke minden esetben egyfajta minőséget is képvisel. 

 

Cégünk minden munkájára rendkívül igényes, és odafigyel ügyfeleire. Éppen ezért vállalunk garanciát termékeinkre. Ez igaz, valamennyi általunk beépített eszközre, termékektől függő mértékben.

 

hírek információk
Akciós termékek
Ugyan a Getax a kínálatában szereplő kiváló minőségű nyílászárókat korrekt áron forgalmazza, de ha Ön különösen kedvező üzletet akar kötni (normál ajtóhoz-ablakhoz kifejezetten jó áron, vagy kiemelkedő minőségű, esetleg luxus kategóriás és drága nyílászáróhoz kedvező áron szeretne hozzájutni) mindig érdemes akciós kínálatunkat böngésznie a http://www.getax.hu/ajto-akcio/ weboldalon.
A fény urai: a belső rolók
A belső rolókkal főként az ablakokon beszűrődő fényt szabályozhatjuk. Ízlésünk és igényünk szerint válogathatunk a különféle árnyékoló típusok, színek és minták közül. Léteznek egyszerű belső, teljes sötétséget adó fényzáró valamint pliszírozott anyagú rolók.