MENU
Hírek, információk

Garancia a minőségre is

Garancia a minőségre is Hacsak nem létfontosságú, szinte minden háztartásban talán a legnehezebben az ajtó, ablak, nyílászáró cseréjéről döntünk, még akkor is, ha komplett felújítást tervezünk. Az egyik legfontosabb tényező, hogy milyen évszakban, mikor hajtsuk végre a cserét, de ennél is lényesebb szempont az ár.

Keressük az akciós szórólapokat, felhívásokat, ismerőseinktől, rokonainktól ajánlásokat kérünk, majd hosszas vacillálás után döntünk, vagy mégsem. Hiszen még egy komoly tényező is szerepet játszhat, ami döntően befolyásolhatja a cserét és az nem más, mint a garancia.

 

 

 

Erre azért is van nagy szükség, mert egy ablak, ajtó, nyílászáró csere után könnyen előfordulhat, hogy utómunkát kell végezni, a környezeti hatások változása, vagy a fűtés beindítása után. Mindemellett a garancia mértéke minden esetben egyfajta minőséget is képvisel. 

 

Cégünk minden munkájára rendkívül igényes, és odafigyel ügyfeleire. Éppen ezért vállalunk garanciát termékeinkre. Ez igaz, valamennyi általunk beépített eszközre, termékektől függő mértékben.

 

hírek információk
Ötletes dolgok a bejárati ajtón
Főként a fiatalok hajlamosak a meghökkentő, bizarr megoldásokra. Az alábbi példa is ezt igazolja. Egy fiatal párnak sikerült egy kicsi, de nekik most még megfelelő lakótelepi lakásba költözni. Berendezték, szépítgették, s bár szűkében volta a helynek, mégis csak ez volt első lakásuk, és ez örömmel töltötte el őket. A szűk előszobát lezáró bejárati ajtóval viszont nem tudtak megbarátkozni. Azután jött egy bolondos ötletük, és némi fontolgatás után hozzáláttak az átformálásához. Ügyes kezű emberek lévén a tervük jól sikerült. A szűk helyiségben ugyan furcsán hat a zárt ajtón megjelenő hamis perspektíva, ám tagadhatatlanul meghökkent mindenkit a látványa. Akinek pedig hasonló célja van, leírásunk és képeink alapján elkészítheti a saját változatát, akár beltéri ajtókra, bejárati ajtókra, vagy akár egy nagy tűzálló ajtóra is.
Az ajtók lehetnek akár lakásdizsek is!
A házépítés során minden részlet összefügg valamelyik másikkal. Ilyen sarkalatos pont a nyílászárók, leginkább az ajtók kiválasztása. A külső és belső összhang érdekében a forma és szín meghatározása alapkérdés.