MENU
Hírek, információk

Garancia a minőségre is

Garancia a minőségre is Hacsak nem létfontosságú, szinte minden háztartásban talán a legnehezebben az ajtó, ablak, nyílászáró cseréjéről döntünk, még akkor is, ha komplett felújítást tervezünk. Az egyik legfontosabb tényező, hogy milyen évszakban, mikor hajtsuk végre a cserét, de ennél is lényesebb szempont az ár.

Keressük az akciós szórólapokat, felhívásokat, ismerőseinktől, rokonainktól ajánlásokat kérünk, majd hosszas vacillálás után döntünk, vagy mégsem. Hiszen még egy komoly tényező is szerepet játszhat, ami döntően befolyásolhatja a cserét és az nem más, mint a garancia.

 

 

 

Erre azért is van nagy szükség, mert egy ablak, ajtó, nyílászáró csere után könnyen előfordulhat, hogy utómunkát kell végezni, a környezeti hatások változása, vagy a fűtés beindítása után. Mindemellett a garancia mértéke minden esetben egyfajta minőséget is képvisel. 

 

Cégünk minden munkájára rendkívül igényes, és odafigyel ügyfeleire. Éppen ezért vállalunk garanciát termékeinkre. Ez igaz, valamennyi általunk beépített eszközre, termékektől függő mértékben.

 

hírek információk
Távirányítású ablakok, ajtók, nyílászárók
Célunk a maximális kényelem biztosítása és az intelligens házkoncepció megvalósítása az elektromos ablakműködtetés forradalmasításával. Ennek mérföldköve az INTEGRA® típusú tetőtéri ablak, melynek egyik legfőbb erénye a beépítés egyszerűsége és a sokrétű működtetési lehetőség.
Ablakcsoportok
A házak ablakait asztalosmunkájuk szerint is lehet csoportosítani. Léteznek egyszárnyúak, kétszárnyúak, és ismerünk mozdulatlan vagy nyíló középszárral bíró kétszárnyú ablakokat is.