MENU
Hírek, információk

Garancia a minőségre is

Garancia a minőségre is Hacsak nem létfontosságú, szinte minden háztartásban talán a legnehezebben az ajtó, ablak, nyílászáró cseréjéről döntünk, még akkor is, ha komplett felújítást tervezünk. Az egyik legfontosabb tényező, hogy milyen évszakban, mikor hajtsuk végre a cserét, de ennél is lényesebb szempont az ár.

Keressük az akciós szórólapokat, felhívásokat, ismerőseinktől, rokonainktól ajánlásokat kérünk, majd hosszas vacillálás után döntünk, vagy mégsem. Hiszen még egy komoly tényező is szerepet játszhat, ami döntően befolyásolhatja a cserét és az nem más, mint a garancia.

 

 

 

Erre azért is van nagy szükség, mert egy ablak, ajtó, nyílászáró csere után könnyen előfordulhat, hogy utómunkát kell végezni, a környezeti hatások változása, vagy a fűtés beindítása után. Mindemellett a garancia mértéke minden esetben egyfajta minőséget is képvisel. 

 

Cégünk minden munkájára rendkívül igényes, és odafigyel ügyfeleire. Éppen ezért vállalunk garanciát termékeinkre. Ez igaz, valamennyi általunk beépített eszközre, termékektől függő mértékben.

 

hírek információk
Utólag szerelhető ajtó - az mit jelent?
Hosszú éveken-évtizedeken keresztül az építőiparban a belső ajtó beépítés a következőt jelentette: a falazással egyidejűleg az ajtót függőbe-vízszintbe állították, majd egyszerűen körbefalazták. Ez mostanság annyit változott, hogy előre kialakított nyílásba utólag teszik be ugyanazt a fa tokos ajtót, PUR habbal rögzítik. Természetesen a vakolás után fa takaróléccel az ajtótokot körbe kell szegni. Ez a múlt.
Középpontban a műanyag nyílászárók
Nyílászáró választásakor igényeinknek illetve otthonunk már meglévő arculatának megfelelően választhatunk fa és műanyag nyílászárók közül. Amennyiben nem egy faház tulajdonosai vagyunk, mindenképpen meggondolandó a műanyag nyílászáró beépíttetése, hiszen számos előnnyel rendelkezik fából készült társaihoz képest.