MENU
Hírek, információk

Hogyan válasszunk bejárati ajtót?

Hogyan válasszunk bejárati ajtót? Mutatós és magas minőséget képviselő beltéri ajtót keres, amely kiváló esztétikai tulajdonságai mellett a biztonság igényének is maradéktalanul megfelel, valamint hangszigetelő és formatartó is? Válassza a Getax kínálatában található, kínai gyártmányú társasházi és acél bejárati ajtókat, kedvező árfekvésben, rendkívül magas minőség mellett!

Ez a termékkategória kizárólag beltéri használatra alkalmas, ugyanakkor a különféle bér- és társasházakban minden, a bejárati ajtókkal kapcsolatos igényt képesek kielégíteni, panel lakásokhoz bejárati ajtó szerepére kifejezetten alkalmasak.

 

Központi zárral működtethető 12-16 pontos biztonsági megoldásaik tökéletes zárást tesznek lehetővé. A mechanikus betörésbiztos elemekből álló rendszernek részét képezi egy belülről, kulcs nélkül működtethető retesz is. A tokot és az ajtó lapját is acéllemezek erősítik, továbbá a rejtett zsaluzat is megnehezíti az erőszakos behatolást az ajtón át, így a kiemelt biztonság garantált ezeknél a termékeknél.

 

Minden termék hang- és hőszigetelését az ajtó belsejében megbúvó kőzetgyapot réteg biztosítja, amely 41 dB-ig biztosítja a külső zajok hanggátlását. Az ajtók felületi kezelése fél órás tűzgátlást biztosít.

 

 

hírek információk
Középpontban a műanyag nyílászárók
Nyílászáró választásakor igényeinknek illetve otthonunk már meglévő arculatának megfelelően választhatunk fa és műanyag nyílászárók közül. Amennyiben nem egy faház tulajdonosai vagyunk, mindenképpen meggondolandó a műanyag nyílászáró beépíttetése, hiszen számos előnnyel rendelkezik fából készült társaihoz képest.