MENU
Hírek, információk

OTP-s hitel már az Áron Háznál is!

OTP-s hitel már az Áron Háznál is! Sajnos nagyon sok régi építésű házon, panelházon napjainkra tönkrement, megvetemedett a legtöbb nyílászáró és a lakók bármilyen utólagos szigetelési módszerhez folyamodnak, már nem akadályozható meg a meleg levegő elszökése vagy a zaj beáramlása a réseken át.

A régi ajtó és ablak innovatív és kiválóan szigetelő termékre történő cseréje azonban költségekkel jár, amelyre nem minden háztartás van felkészülve, amikor eljön az idő.
 

 

Mostantól nem gond az ablak és ajtó cseréje: már az Áron Házban megrendelt új nyílászáró megvételére  is igényelhet gyors elbírálású, könnyen megszerezhető OTP-s áruhitelt! A hiteligénylés az áruházban adható le, és ott helyben 30 percen belül elbírálásra kerül.

 

A hitelt minden 18. évét betöltött, devizabelföldi természetes személy kérvényezheti, akinek havonta minimum 40 ezer forint rendszeres, igazolható jövedelme van. A hitel részletes feltételeiről és paramétereiről tájékozódjon a http://www.aronhaz.hu/otp-hitel-reszletfizetes/ linken!

500 ezer forint felett adóstárs bevonása kötelező!

 

hírek információk
Nyílászárókról dióhéjban
Napjainkban a magas energia árak miatt egyre nagyobb figyelmet kell fordítani otthonunk megfelelő hőszigetelésére, hiszen az egyik legnagyobb költséggel járó energia felhasználás egy háztartásban a fűtés, ami akkor tud igazán hatékony és ezáltal olcsó lenni ha megfelelő ablakok és ajtók vannak beépítve a házba, amennyiben ez nem így van akkor sajnos az utcát fűtjük.