MENU
Hírek, információk

OTP-s hitel már az Áron Háznál is!

OTP-s hitel már az Áron Háznál is! Sajnos nagyon sok régi építésű házon, panelházon napjainkra tönkrement, megvetemedett a legtöbb nyílászáró és a lakók bármilyen utólagos szigetelési módszerhez folyamodnak, már nem akadályozható meg a meleg levegő elszökése vagy a zaj beáramlása a réseken át.

A régi ajtó és ablak innovatív és kiválóan szigetelő termékre történő cseréje azonban költségekkel jár, amelyre nem minden háztartás van felkészülve, amikor eljön az idő.
 

 

Mostantól nem gond az ablak és ajtó cseréje: már az Áron Házban megrendelt új nyílászáró megvételére  is igényelhet gyors elbírálású, könnyen megszerezhető OTP-s áruhitelt! A hiteligénylés az áruházban adható le, és ott helyben 30 percen belül elbírálásra kerül.

 

A hitelt minden 18. évét betöltött, devizabelföldi természetes személy kérvényezheti, akinek havonta minimum 40 ezer forint rendszeres, igazolható jövedelme van. A hitel részletes feltételeiről és paramétereiről tájékozódjon a http://www.aronhaz.hu/otp-hitel-reszletfizetes/ linken!

500 ezer forint felett adóstárs bevonása kötelező!

 

hírek információk
Hőszigetelt ajtó
Ajtó vásárlása esetén a konkrét ajtó kiválasztása csak egy részlete a teljes folyamatnak. Ha nem akarunk csalódni a választott termékben, fontos tájékozódni magáról a termékcsoportról, a választási szempontokról. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek!
Ablakot, no de miből? Nyílászáró árak
Folytatjuk az ablakcsere árakról szóló összeállításunkat. Következő részünkből kiderül az a nem meglepő tény, hogy a fából készült ablakok ára magasabb a műanyag nyílászárókéinál.