MENU
Hírek, információk

Vissza a természethez: natúr fa nyílászárók

Vissza a természethez: natúr fa nyílászárók Jobban szereti a természetes anyagokat, mint a műanyagot? Olyan háza van, amely csak fa nyílászáró alkalmazását viseli el (stílus, jelleg, egyéb alkalmazott alapanyagok miatt)? Válogasson fa ajtó és ablak kínálatunkból, amelynek elemei kiváló minőségű borovi fenyőből készültek, három rétegben ragasztott hossztoldott, hibakiejtett fából!

Fa nyílászáró termékeink (ajtó és ablak) két nagy csoportra oszthatóak: a standard méretű és standard paraméterekkel rendelkező alaptermékek, valamint a különféle jellemzőkben (alapanyag, méret, alkatrészek, felosztás, működés) kézi megmunkálású egyedi termékek halmazára.

 

Az utóbbiakban megtalálhatóak kívánság szerinti alapanyagokból (bükk, tölgy, vörösfenyő), egyedi méretekben, különleges vasalással és/vagy profillal kialakított rendelésre készülő nyílászáróink is.

 

Minden termékünk alapeleme a több ponton állítható Roto NT vasalat, amelynek szériatartozékai közé tartozik a hibásműködés-gátló, a huzatzár, a kiemelésgátló is.

 

Akció idején még kedvezőbb áron juthat fa nyílászáró termékeinkhez!

hírek információk
Beépítési útmutató
Az alábbi leírásban az utólag beépíthető standard bejárati és beltéri ajtók beépítési módját mutatjuk be lépésenként. Bár a művelet házilag is kivitelezhető, mi mindenképpen javasoljuk, hogy a munkát szakemberrel végeztesse el.
Hogyan válasszunk beltéri ajtót?
Minden házban elengedhetetlen kellékek a beltéri ajtók, hiszen a helyiségeket el kell egymástól választani úgy, hogy mégis össze legyenek kötve. Az egyes szobák különválasztása azért nagyon fontos, hogy mindenki, aki az adott lakásban él, rendelkezhessen magánszférával. Egy jól megválasztott beltéri ajtó ezt biztosítja, így az együtt élők nem zavarják egymást.