MENU
Hírek, információk

Vissza a természethez: natúr fa nyílászárók

Vissza a természethez: natúr fa nyílászárók Jobban szereti a természetes anyagokat, mint a műanyagot? Olyan háza van, amely csak fa nyílászáró alkalmazását viseli el (stílus, jelleg, egyéb alkalmazott alapanyagok miatt)? Válogasson fa ajtó és ablak kínálatunkból, amelynek elemei kiváló minőségű borovi fenyőből készültek, három rétegben ragasztott hossztoldott, hibakiejtett fából!

Fa nyílászáró termékeink (ajtó és ablak) két nagy csoportra oszthatóak: a standard méretű és standard paraméterekkel rendelkező alaptermékek, valamint a különféle jellemzőkben (alapanyag, méret, alkatrészek, felosztás, működés) kézi megmunkálású egyedi termékek halmazára.

 

Az utóbbiakban megtalálhatóak kívánság szerinti alapanyagokból (bükk, tölgy, vörösfenyő), egyedi méretekben, különleges vasalással és/vagy profillal kialakított rendelésre készülő nyílászáróink is.

 

Minden termékünk alapeleme a több ponton állítható Roto NT vasalat, amelynek szériatartozékai közé tartozik a hibásműködés-gátló, a huzatzár, a kiemelésgátló is.

 

Akció idején még kedvezőbb áron juthat fa nyílászáró termékeinkhez!

hírek információk
Figyeljünk az ablakba tett virágokra!
Nemrégiben röppent fel a hír, hogy megbírságolhatják a lakókat, hogyha a társasházak folyosóin virágokat helyeznek el, valamint eltorlaszolják az ablakokat, ajtókat.
Műanyag, vagy alumínium párkányt érdemes vásárolni?
A válasz elsősorban attól függ, hogy milyen nyílászárókkal rendelkezik az adott homlokzati rész. Műanyag nyílászárókhoz leginkább a műanyag párkányokat ajánljuk, míg az alumínium párkány szinte minden típushoz megfelelő lehet. A tisztánlátás kedvéért nézzük, milyen tulajdonságokkal bírnak a műanyag-, és milyenekkel az alumínium párkányok.