MENU
Hírek, információk

Kényelem és biztonság: automata garázskapuk

Kényelem és biztonság: automata garázskapuk A nyílászárók szakértője, a Getax, a garázsajtók területén is megbízható és praktikus megoldásokat kínál a vásárlóknak. Számos kényelmi előnnyel jár, ha a garázsajtó önműködően nyitható csukható. Azonban az, hogy a garázson belül a villanyt is távirányítóval tudjuk felkapcsolni, biztonsági és balesetmegelőzési célokat is szolgál.

 

 

Nem mindegy, hogy szakadó esőben vagy hóban, esetleg óriási tócsák között, vagy nyakig érő sárban, kellemetlen szélben, vagy farkasordító hidegben ki kell-e szállnunk a kellemes klímájú autónkból, hogy kinyissuk a garázskaput. Az sem mindegy, hogy ha forgalmas utcára nyílik az ajtó, hogy mennyi ideig álljuk el az utat a garázsba történő beállás előtt.

 

Az automata garázskapu kedvező áron elérhető praktikus megoldás, amelyet akár OTP hitel segítségével is finanszírozhat, ha a cégünknél rendeli meg. A teljesen biztonságos, erőszakos behatolás ellen védett, valamint beépített kikapcsoló automatikával rendelkező garázskapuinkra kérjen egyedi ajánlatot. Akció keretében még kedvezményesebben vásárolhatja meg a kiszemelt nyílászárót!

 

hírek információk
Fogjuk be a nap melegét!
Energiamegtakarítást nem csak azzal érhetünk el, hogy a benti meleget nem engedjük ki, hanem azzal is, hogy a napsugarak hőenergiájából minél többet beengedünk a lakásba. A beengedett napenergia arányát kis g-vel jelölik — minél nagyobb ez az érték, annál jobb, hiszen annál több meleget nyerünk az ablakon át.
Erdei fenyőből ablakok
A borovi fenyőként emlegetett erdei fenyő kedvező körülmények között 20-35 m magasra is megnő. Fája nem csak az asztalosok körében népszerű, de az ajtó és ablakgyártásban is előszeretettel használják.