MENU
Hírek, információk

Akciós termékek

Akciós termékek Ugyan a Getax a kínálatában szereplő kiváló minőségű nyílászárókat korrekt áron forgalmazza, de ha Ön különösen kedvező üzletet akar kötni (normál ajtóhoz-ablakhoz kifejezetten jó áron, vagy kiemelkedő minőségű, esetleg luxus kategóriás és drága nyílászáróhoz kedvező áron szeretne hozzájutni) mindig érdemes akciós kínálatunkat böngésznie a http://www.getax.hu/ajto-akcio/ weboldalon.

Egy-egy akció mindig konkrét termékekre vonatkozik (pl. valamilyen típusú ajtó valamilyen szín- és méretváltozatára), ezért kérjük, hogy a kedvezményes áron kapható ajtó és ablak kiválasztásakor a részletes termékleírásban tájékozódjon arról, hogy a kiválasztott termék paraméterei megfelelnek-e Önnek.

 

Minden esetben kérjen ajánlatot a nyílászáró(k) árára, a kiszállítás, beszerelés költségeire és a vásárlás előtt tájékozódjon arról is, hogy a kiválasztott ajtó és/vagy ablak rendelkezésre áll-e a szükséges darabszámban. Az akciós termékeket tartalmazó lista folyamatosan változik, ezért érdemes gyakran visszalátogatni a weboldalunkra és átböngészni azt.

hírek információk
Fa nyílászárók felülkezelve
A nyílászárók kiválasztása egy lakáshoz vagy házhoz sosem könnyű feladat, mert több szempont alapján kell dönteni. Fontos, hogy a választott nyílászáró megfeleljen az esztétikai követelményeknek, ugyanakkor legalább ilyen lényeges az is, hogy hosszú távon bírja a strapát, és kellőképpen ellen tudjon állni a külső hatásoknak. A fa nyílászáró gyakran megosztja az embereket, mivel esztétikai szempontból tökéletesek ugyan, de sokan tartanak attól, hogy nem elég strapabíróak.
Felújított ajtók
Kétségtelen, hogy az ajtók felújításának legkényelmesebb, ám riasztóan költséges módja az ajtócsere. Ha viszont az ajtólap csak jellegtelen, akkor némi plusz munkával olcsóbban is átformálhatjuk a felületüket. Ehhez nem kell más, mint idomosra mart lécek, és esetleg - igényeinktől függően - nemes furnérral borított farostlemez tábla. Ez azonban csak abban az esetben lehetséges, ha a fehérre mázolt ajtólapot natúrszínűre szeretnénk változtatni.