MENU
Hírek, információk

Akciós termékek

Akciós termékek Ugyan a Getax a kínálatában szereplő kiváló minőségű nyílászárókat korrekt áron forgalmazza, de ha Ön különösen kedvező üzletet akar kötni (normál ajtóhoz-ablakhoz kifejezetten jó áron, vagy kiemelkedő minőségű, esetleg luxus kategóriás és drága nyílászáróhoz kedvező áron szeretne hozzájutni) mindig érdemes akciós kínálatunkat böngésznie a http://www.getax.hu/ajto-akcio/ weboldalon.

Egy-egy akció mindig konkrét termékekre vonatkozik (pl. valamilyen típusú ajtó valamilyen szín- és méretváltozatára), ezért kérjük, hogy a kedvezményes áron kapható ajtó és ablak kiválasztásakor a részletes termékleírásban tájékozódjon arról, hogy a kiválasztott termék paraméterei megfelelnek-e Önnek.

 

Minden esetben kérjen ajánlatot a nyílászáró(k) árára, a kiszállítás, beszerelés költségeire és a vásárlás előtt tájékozódjon arról is, hogy a kiválasztott ajtó és/vagy ablak rendelkezésre áll-e a szükséges darabszámban. Az akciós termékeket tartalmazó lista folyamatosan változik, ezért érdemes gyakran visszalátogatni a weboldalunkra és átböngészni azt.

hírek információk
Beltéri ajtók - intuitív választás
Otthonunk felújításakor górcső alá kerülhetnek meglévő beltéri ajtóink cseréi is, hiszen ha már változás, legyen az teljes. De mégis milyen módon dobhatjuk fel ajtóink változtatásával a meglévő hangulatot és mihez is érdemes igazán tartani?
Garázskapu szinek
Nem mindegy, hogy milyen színeket, burkolóanyagokat választunk a garázskapunk beszerelése során. A kapuk a legnagyobb méretű nyílászárók a házban, ezért kitüntetett figyelmet érdemelnek.