MENU
Hírek, információk

A tél nem ablakcsereszezon – óriási tévedés!

A tél nem  ablakcsereszezon – óriási tévedés! A köztudatban az terjedt el, hogy a téli időszak nem alkalmas az ablakcserére, mert a hideg idő megakadályozza a rögzítőanyagok kötését-száradását, és egyébként is a munkálatok alatt kihűl a lakás. Hadd cáfoljuk meg ezeket a tévhiteket!

Az alacsonyabb hőmérsékletű időszakokban a mesteremberek olyan speciális alapanyagokat használnak, amelyek kötési hőmérséklete rendkívül kedvező: a téli PUR-hab akár mínusz 20 fokon is képes megkötni!

 

 

 

 

 

A gyakorlott szakemberek, megfelelő előkészítés mellett egy alapos szellőztetés idejéig hagyják csak nyílászáró nélkül, és így az „elemeknek kitéve” a lakást. Helyiségről-helyiségre haladva, egyiket a másiktól elszeparálva (ajtókat becsukva), gondosan ügyelnek arra, hogy ne csökkenhessen szignifikánsan a hőmérséklet az otthonunk falai között.

 

A téli ablakcserének kifejezett előnyei is vannak ám! Attól a perctől kezdve, hogy megtörtént a nyílászárók modern változatra való cseréje, rögtön érzeni fogjuk a jobb szigetelést és hőtartó tulajdonságokat, valamint a tél végéig élvezhetjük a csökkenő fűtésszámlát és a kiváló komfortérzetet a lakásban.

 

Nem elhanyagolható szempont, hogy – pont a tévhitek miatti elenyésző ablakcsere-igény miatt – a forgalmazók télen nem győznek kedvezményeket adni és akciókat hirdetni (árkedvezmény, ingyen árnyékolók stb.), hogy kiegyensúlyozzák az éves ablakforgalmat. Használjuk ki a kedvező lehetőségeket!

hírek információk
Áll néma csend & 8211; hangszigetelő ajtók a mindennapokban
A hangszigetelő ajtó szerepe a mindennapokban igen nagy lehet – hiszen sok esetben jól jön, ha az egyik helyiségben vagy lakásban keletkező hangokat el tudjuk fojtani vagy éppen rejteni, hogy így másokat ne zavarjanak, vagy ne szerezzenek tudomást róluk. Bármilyen célból is van szükségünk a hangszigetelésre, az Áron Ház Kft.-nél megtaláljuk, amire szükségünk van.