MENU
Hírek, információk

Zárt ajtókkal védekeznek a bankok

Zárt ajtókkal védekeznek a bankok A bankrablások kivédésére a rendőrség azt javasolta a bankoknak, hogy ahol tehetik, nyitvatartási időben tartsák zárva a bankfiókok bejárati ajtaját, és egyenként engedjék be, illetve ki az ügyfeleket. A zárt ajtók a meglepetésszerű támadások ellen védelmet nyújtanak.

"Elsőre biztosan sokaknak különösnek tűnik a dolog, de van benne ráció. A bankrablók gyakran a meglepetésszerű támadásra építenek, azaz egyszerűen berontanak. Ezt zárt ajtónál nem tehetik meg. Nagyobb biztonságban érezzük így magunkat" - mondta el az egyik nagy bank fővárosi fiókjában dolgozó munkatárs, aki szerint az ügyfelek is gyorsan átlátják, hogy az ő biztonságukat is szolgálja az intézkedés.
hírek információk
Árnyékolás kültérben
Ugyan még csak a tavasz kopogtatott be néhány melegebb nappal életünkbe, de lassan itt a nyár, vele együtt a forróság, ami sürgető megoldást követel árnyékolás terén. Ha nem platánfákkal övezett kis lak tulajdonosai vagyunk, érdemes a nyílászáró cégek kínálatát végigtekinteni árnyékolástechnika terén is. Csalódás kizárt, hiszen az egyszerűbbtől a legkorszerűbb megoldásig minden megtalálható a piacon akár kül-, akár beltéri árnyékolásban gondolkodunk. Jelen cikkünkben álljon néhány gondolat a kültéri változatokról.