MENU
Hírek, információk

Gázkészülékek kötelező szellőzésének beépítése

Gázkészülékek kötelező szellőzésének beépítése A panellakásokban az év ezen időszakában zajlik a rendes éves gázkészülék felülvizsgálat, melynek keretében a gázellenőrök ellenőrzik, hogy a nyílt égésterű kazánnal ellátott helyiségekben ki van-e alakítva a kötelező szabvány szerinti szellőzés. Nyílt égésterű kazánok esetében ugyanis kötelező a légbevezetők felszerelése, egyrészt az Ön és családja biztonsága, másrészt a kazán megfelelő működése érdekében.

A műanyag nyílászáróba szerelhető szellőző egyszerű és kényelmes megoldás a problémára, azonban 1-2 évvel ezelőttig kifejezetten költséges munkának is számított. Ennek oka az volt, hogy a gázellenőrök kizárólag az Aereco márkájú légbevezetőket fogadták el szabvány szerinti kialakításúnak, így maga a szellőzőrendszer is klasszisokkal drágább volt, mint napjainkban.

 

Manapság ugyanis számos gyártó terméke elfogadott, így vállalatunk is bővítette a kínálatát, termékeink közt az Aereco légbevezetők mellett megtalálhatóak a Titon légbevezetők is, ráadásul szakembereink vállalják a szabványnak megfelelő szellőző beépítését is.

hírek információk
Erdei fenyőből ablakok
A borovi fenyőként emlegetett erdei fenyő kedvező körülmények között 20-35 m magasra is megnő. Fája nem csak az asztalosok körében népszerű, de az ajtó és ablakgyártásban is előszeretettel használják.