MENU
Hírek, információk

Elnézték a tervezők - kicsi lett az ajtó

Elnézték a tervezők - kicsi lett az ajtó Az épülő abonyi egészségcentrumba nem fér be az ajtón a vásárolt röntgengép. Még az is, lehet, hogy falat kell bontani, mert a közbeszerzési pályázatot már elbírálták és lezárult az eljárás, de az ajtó kicsinek bizonyult.

Az ajtó túlságosan szűk, és nem fér be a röntgengép - ezzel szembesültek a munkások, amikor megpróbálták végleges helyére vinni az újonnan vásárolt masinát. A gépet annak ellenére sem tudták beüzemelni, hogy a kivitelező egyszer már átalakította a fogadó helyiséget. A röntgent gyártó és telepítő holland cég szakemberei most az ablakon próbálják meg beemelni a berendezést egy plafonra rögzített sín segítségével.
hírek információk
Billenő garázskapuk - a legkedvezőbb árak
Komolyan el kell gondolkoznia annak, aki garázskapu beépítését tervezi, hiszen számtalan típus létezik. A legfontosabb kérdés minden esetben mégis az, hogy hőszigetelt, vagy szigetelésmentes változatot választunk, hiszen a garázskapu általában az épület legnagyobb felületű nyílászárója.
Mi az a teljesüveg rendszer?
A nagyméretű üvegfelület jellemezte technikai megvalósítás eredménye a rögzített üvegezéssel készülő teljesüveg rendszer, melynek legfőbb jellemzője a kiemelkedő esztétikai hatást nyújtó nyitott tér érzete”.