MENU
Hírek, információk

Supapori és friz - ajtók darabokban

Supapori és friz - ajtók darabokban Számtalan változata létezik a belső helyiségekben elhelyezett ajtóknak is. Ezek legtöbbször úgynevezett "vésett ajtók".

A vésett ajtók szárnyai keretdarabokból (friz) és beléjük helyezhető kitöltésekből állnak. A kitöltések üvegből is lehetnek. Biztosan mindenki látott már régi polgári házakban helyiségeket elválasztó ajtókat - hatalmasak, és némelyikben gyönyörű üvegberakás van.
A fal külső színén az ajtótok elfödésére szolgál a bontás vagy prémezés. A téglafal és bélés, illetőleg borítás között célszerű 5—10 milliméter űrt hagyni, hüvelyknyit ki kell ékelni, hogy a falnak a nedvessége ne ártson a fának. A belső, díszesebb ajtóknál a bontás felső része felett gyakran párkányokat, konzolokat alkalmaznak. Ezeket a díszítményeket suprapori-nak nevezik.
hírek információk
Garázskapu szinek
Nem mindegy, hogy milyen színeket, burkolóanyagokat választunk a garázskapunk beszerelése során. A kapuk a legnagyobb méretű nyílászárók a házban, ezért kitüntetett figyelmet érdemelnek.
Hőszigetelt ajtó
Ajtó vásárlása esetén a konkrét ajtó kiválasztása csak egy részlete a teljes folyamatnak. Ha nem akarunk csalódni a választott termékben, fontos tájékozódni magáról a termékcsoportról, a választási szempontokról. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek!