MENU
Hírek, információk

Ablakcsere pályázat 2014

Ablakcsere pályázat 2014 Az „Otthon Melege Program” keretében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014 őszétől kezdődően 1,1 milliárd forintos kerettel támogatja lakóépületek elavult homlokzati nyílászáróinak cseréjét. A támogatáshoz pályázat révén lehet hozzájutni, érdemes sietni, hiszen pályázatokat a beérkezés sorrendjében bírálják el, és a keret hamar kimerülhet!

Az Áron Ház munkatársai készséggel állnak a rendelkezésére a pályázat elkészítéséhez nyújtott segítséggel (szükséges csatolni pl. energiamegtakarítási tervet).

 

A támogatás célja az elavult nyílászárók cseréje révén a fűtési szezon alatt tapasztalható energiaveszteség és energiapazarlás csökkentése, megtakarítás elérése, illetve a szén-dioxid-kibocsátás csökkentése.

A támogatás összege a tervezett korszerűsítés költségének legfeljebb 40%-át teheti ki, ez összegszerűen, lakóingatlanonként/lakásonként maximum 450 ezer forint lehet. Az egyes lakások tulajdonosai önállóan nyújthatnak be pályázatot, abban az esetben, ha életvitelszerűen lakják a lakóingatlant.

 

Pályázni nem csak nyílászárócserére, hanem nyári hővédelmi megoldásokra is lehet. Árnyékoló és/vagy árnyékvető szerkezettel kombinált nyílászárók beépítése esetén a támogatás maximális adható összege 520 ezer forint.

 

hírek információk
Hőszigetelt ajtó
Ajtó vásárlása esetén a konkrét ajtó kiválasztása csak egy részlete a teljes folyamatnak. Ha nem akarunk csalódni a választott termékben, fontos tájékozódni magáról a termékcsoportról, a választási szempontokról. Ebben szeretnénk segítséget nyújtani Önnek!