MENU
Hírek, információk

Ajtó mögött

Ajtó mögött Lakásunk és az abban eltöltött idő meghatározza életünk minőségét. Otthoni életünk feladata feltölteni és kipihentetni bennünket.Azt mindenki tudja, hogy egy szép, kényelmes és hangulatosan berendezett lakásba öröm hazatérni, igazán egy ilyen helyen lehet kipihenni a mindennapok fáradalmait és ezt lehet a sokkal többet jelentő Otthonnak nevezni.

Mi teszi hát otthonná az egyszerű lakást? A kényelmes bútorok, a hangulatos világítás, az illat, a megszokott tárgyaink, apróságaink, esetleg egy kandalló – kinek mi. Nem lehet viszont csak ezekre a dolgokra hagyni a feladatot, hogy otthonná varázsolják lakóhelyünket. Van egy elem a lakásban, ami már szimbolikusan bensőségességet, intimitást teremt a saját birodalmunknak, hogy igazán elengedhessük magunkat és otthon lehessünk. Az ajtó egy zárt belső teret hoz létre, de ugyanakkor ez az a tárgy, amely összeköt bennünket a külvilággal. Lakásunk bejárati ajtaja lehet üveges, vagy átlátszatlan, díszes, vagy egyszerű, festett, vagy természetes színű. Ezzel találkozunk hazatértünkkor először és ezzel szembesül vendégünk is, ha látogatóba érkezik. Ajtónk amellett, hogy elkülönít és dekorál, védelmünket is biztosítja. Éppen ezért fontos, hogy választáskor ezt a szempontot is figyelembe vegyük. A Getax Kft. kínálatában számos biztonsági ajtó is szerepel, sokfajta védelmi berendezéssel, illetve zárszerkezettel.
hírek információk
Nyílászárót hitelre? Hamarosan...
Ha aktuálissá vált az ajtók és ablakok cseréje egy lakásfelújítás során, vagy egy ház építése közben jön el a nyílászárók megvásárlásának pillanata, bizony számolni kell azzal, hogy egy nagyobb összeget fogunk kiadni. A nyílászárókon sok minden múlik, többek között az a nem elhanyagolható tényező is, hogy később mennyire lesz télen meleg a lakásban, nyáron pedig mennyire sikerül megtartani a hűvösebb levegőt. Ezek után természetes, hogy mindenki igyekszik a jobb minőségű nyílászárók közül választani, ezeket azonban meg is kell fizetni.
Biztonsági ajtóinkról
Napjainkban fokozottan ügyelnünk kell a biztonságra, hiszen sajnos a közbiztonság helyenként hagy némi kívánnivalót maga után. Természetes, hogy mindenki szeretné értékeit biztonságban tudni. Éppen ezért egyáltalán nem mindegy, hogy lakásunkat milyen ajtóval zárjuk, hiszen elsősorban ez az, ami megakadályozza az illetékteleneket abban, hogy bejuthassanak otthonunkba. Nagyon fontos, hogy a bejárati ajtó kiválasztásánál az esztétikumon felül figyeljünk arra is, hogy a választott ajtó kellően biztonságos is legyen.