MENU
Hírek, információk

Ajtó mögött

Ajtó mögött Lakásunk és az abban eltöltött idő meghatározza életünk minőségét. Otthoni életünk feladata feltölteni és kipihentetni bennünket.Azt mindenki tudja, hogy egy szép, kényelmes és hangulatosan berendezett lakásba öröm hazatérni, igazán egy ilyen helyen lehet kipihenni a mindennapok fáradalmait és ezt lehet a sokkal többet jelentő Otthonnak nevezni.

Mi teszi hát otthonná az egyszerű lakást? A kényelmes bútorok, a hangulatos világítás, az illat, a megszokott tárgyaink, apróságaink, esetleg egy kandalló – kinek mi. Nem lehet viszont csak ezekre a dolgokra hagyni a feladatot, hogy otthonná varázsolják lakóhelyünket. Van egy elem a lakásban, ami már szimbolikusan bensőségességet, intimitást teremt a saját birodalmunknak, hogy igazán elengedhessük magunkat és otthon lehessünk. Az ajtó egy zárt belső teret hoz létre, de ugyanakkor ez az a tárgy, amely összeköt bennünket a külvilággal. Lakásunk bejárati ajtaja lehet üveges, vagy átlátszatlan, díszes, vagy egyszerű, festett, vagy természetes színű. Ezzel találkozunk hazatértünkkor először és ezzel szembesül vendégünk is, ha látogatóba érkezik. Ajtónk amellett, hogy elkülönít és dekorál, védelmünket is biztosítja. Éppen ezért fontos, hogy választáskor ezt a szempontot is figyelembe vegyük. A Getax Kft. kínálatában számos biztonsági ajtó is szerepel, sokfajta védelmi berendezéssel, illetve zárszerkezettel.
hírek információk
Milyen nyílászárót válasszak? 4. rész
Sorozatunkban nem maradhat el a mostanában oly nagy népszerűségnek örvendő hőszigetelés és napvédelem. Nézzük meg, hogy az ajtóknál és az ablakoknál mire kell figyelnünk.
Nyitott ajtón könnyen bejutnak a tolvajok
Hogyha nem zárják az ajtókat a tulajdonosok, könnyedén tolvajok áldozataivá válhatnak. Több eset is történt az év elején Pécsen, ahol könnyedén raboltak ki autókat és lakásokat, mert a tulajdonosok nem zárták be az ajtókat. Egyre több ilyen esetről számol be a rendőrség, a minap is kifosztottak egy házat.