MENU
Hírek, információk

Akciós, minőségi ajtók – jó beruházás évtizedekre

Akciós, minőségi ajtók – jó beruházás évtizedekre A beltéri ajtó lakásunk egyik legfontosabb eleme – minden helyiséget a beltéri ajtók választanak el, szerepük óriási nem csak a lakás hőtartásában, de a magánélet megteremtésében és persze a dekorációban is. Ezért tehát a beltéri ajtók kiválasztása is olyan feladat, legyen szó akár lakásfelújításról vagy építkezésről, amelyet egyáltalán nem szabad elhamarkodni.

Itt nem szabad garasoskodnunk, csakis egy minőségi nyílászáró nyújthat garanciát arra, hogy a kiválasztott ajtó évek vagy akár évtizedek múlva is ugyanolyan jó szolgálatot tesz majd. Válasszuk ki a legtartósabb, legjobb tulajdonságokkal rendelkező, a lakás stílusához és stílusunkhoz leginkább passzoló darabot.

 

Ez persze néha igen nagy tehertételt jelenthet, főleg, ha már eleve benne vagyunk az építésben, s így számtalan felé vannak költségeink. Éppen ezért cégünk rendkívül magas minőségű akciós termékek megvásárlására biztosít lehetőséget, amelyek nemcsak nagyszerű választást jelentenek esztétikai és tartóssági szempontból, de egyben költséghatékonyak is.

 

hírek információk
Nyílászárócsere okosan
Felújításon gondolkodik? Esetleg támogatással, de megvalósult lakóépületének külső szigetelése, mégsem érzi tökéletesnek a kapott eredményt? A teljes körű energetikai korszerűsítés elengedhetetlen részét képezi a meglévő homlokzati hőszigetelés mellett a régi, elöregedett nyílászárók cseréje
Biztonságos hőmegtartás
Lakásunk felújításakor, korszerűsítésekor kiemelt figyelmet kap egy jól záródó nyílászáró, amely nyáron hőszigetelésben, télen hőmegtartásban kiváló. A fűtési szezon beköszöntével azonban célszerű figyelmünket a biztonság felé is fordítani, és szakember segítségét kérni fűtőberendezéseink vagy kéményünk átvizsgálásában.