MENU
Hírek, információk

Akciós, minőségi ajtók – jó beruházás évtizedekre

Akciós, minőségi ajtók – jó beruházás évtizedekre A beltéri ajtó lakásunk egyik legfontosabb eleme – minden helyiséget a beltéri ajtók választanak el, szerepük óriási nem csak a lakás hőtartásában, de a magánélet megteremtésében és persze a dekorációban is. Ezért tehát a beltéri ajtók kiválasztása is olyan feladat, legyen szó akár lakásfelújításról vagy építkezésről, amelyet egyáltalán nem szabad elhamarkodni.

Itt nem szabad garasoskodnunk, csakis egy minőségi nyílászáró nyújthat garanciát arra, hogy a kiválasztott ajtó évek vagy akár évtizedek múlva is ugyanolyan jó szolgálatot tesz majd. Válasszuk ki a legtartósabb, legjobb tulajdonságokkal rendelkező, a lakás stílusához és stílusunkhoz leginkább passzoló darabot.

 

Ez persze néha igen nagy tehertételt jelenthet, főleg, ha már eleve benne vagyunk az építésben, s így számtalan felé vannak költségeink. Éppen ezért cégünk rendkívül magas minőségű akciós termékek megvásárlására biztosít lehetőséget, amelyek nemcsak nagyszerű választást jelentenek esztétikai és tartóssági szempontból, de egyben költséghatékonyak is.

 

hírek információk
Üvegtégla a mindennapokban
Szerteágazó felhasználási lehetőségeivel lakásunk építésekor, felújításkor már 2 évszázada üvegtéglában is gondolkodhatunk. Noha a régi korok embere még egyértelműen a hagyományos ablak mellett tette le voksát, ha nyílászáróról volt szó, mára már elfogadottá és egyre népszerűbbé vált az üvegtégla használata, amely betöltött funkciója mellett esztétikus megjelenést is kölcsönöz.
Elnézték a tervezők - kicsi lett az ajtó
Az épülő abonyi egészségcentrumba nem fér be az ajtón a vásárolt röntgengép. Még az is, lehet, hogy falat kell bontani, mert a közbeszerzési pályázatot már elbírálták és lezárult az eljárás, de az ajtó kicsinek bizonyult.