MENU
Hírek, információk

Akciós, minőségi ajtók – jó beruházás évtizedekre

Akciós, minőségi ajtók – jó beruházás évtizedekre A beltéri ajtó lakásunk egyik legfontosabb eleme – minden helyiséget a beltéri ajtók választanak el, szerepük óriási nem csak a lakás hőtartásában, de a magánélet megteremtésében és persze a dekorációban is. Ezért tehát a beltéri ajtók kiválasztása is olyan feladat, legyen szó akár lakásfelújításról vagy építkezésről, amelyet egyáltalán nem szabad elhamarkodni.

Itt nem szabad garasoskodnunk, csakis egy minőségi nyílászáró nyújthat garanciát arra, hogy a kiválasztott ajtó évek vagy akár évtizedek múlva is ugyanolyan jó szolgálatot tesz majd. Válasszuk ki a legtartósabb, legjobb tulajdonságokkal rendelkező, a lakás stílusához és stílusunkhoz leginkább passzoló darabot.

 

Ez persze néha igen nagy tehertételt jelenthet, főleg, ha már eleve benne vagyunk az építésben, s így számtalan felé vannak költségeink. Éppen ezért cégünk rendkívül magas minőségű akciós termékek megvásárlására biztosít lehetőséget, amelyek nemcsak nagyszerű választást jelentenek esztétikai és tartóssági szempontból, de egyben költséghatékonyak is.

 

hírek információk
Kész ajtók, és fogantyúk
Természetesen választhatunk más utat, ami sokkal jobban igazítható az igényeinkhez, s otthonunk adottságaihoz. Ehhez csak egy jó asztalos szükséges, aki méretre szabottan összeállítja az elképzelésünk szerinti bútordarabok korpuszát, és rászereli a frontfelületeket alkotó, általunk kiválasztott stílusú, kivitel ajtókat, fiókellapokat. Ezt felújításkor a frontcserénél is jól alkalmazható. A bútor karakterét meghatározó ajtók, s egyéb szerelvények természetesen elre gyártott termékek, mint ahogyan a vasalatok, fogantyúk is. A választékuk minden szempontból változatos, csak meg kell találnunk közülük az igényeinknek megfelelket. Az alábbiakban néhány lehetséget mutatunk be az alkalmazásukhoz.
Beépítési útmutató
Az alábbi leírásban az utólag beépíthető standard bejárati és beltéri ajtók beépítési módját mutatjuk be lépésenként. Bár a művelet házilag is kivitelezhető, mi mindenképpen javasoljuk, hogy a munkát szakemberrel végeztesse el.