MENU
Hírek, információk

Automatizált kapuk

Automatizált kapuk A falra szerelhető kapcsolóval ellátott, vagy távirányítóval ellátott garázskapuk igazi kényelmet nyújtanak a vásárlóknak.

Minden garázskaput és kertkaput van lehetőség utólag motorizálni, ami nagy kényelmet nyújt a használat során, hiszen nem kell akadályozni a forgalmat, ha garázsbeállója az utcáról nyílik, nem kell az esőben kiszállni, kinyitni és becsukni a kaput, és még számos más előnyét élvezheti.Mindez évekkel ezelőtt még luxusnak számított, azonban mára a garázskapu motorizálása jóval olcsóbb, mint korábban.

Az általunk forgalmazott kapuk nemesacél vagy műanyag burkolattal, számtalan biztonsági kóddal, halk és könnyű működéssel könnyen és egyszerűen beállítható funkciókkal várja a vásárlókat.
hírek információk
Natúr fa nyílászárók
A fa nemes anyag: szép, természetes, tartós, és segítségével egy darabka természetet csempészhetünk az otthonunkba. Számtalan árnyalatúra pácolhatjuk ízlésünk szerint, de anélkül, natúr változatban is a lakás vagy a ház dísze lehet. Az egyszerű formákat és a természetes megoldásokat kedvelő skandináv stílus rajongói előnyben részesítik a natúr fát, hiszen olcsóbb, mint a pácolt, illetve, ha az évek során besötétedne, egyszerűen le kell csiszolni a felső rétegét, és máris régi fényében pompázhat.
Felülvilágító ablak - korszakváltás a nyílászárók világában
Tetőtér vagy akár egyszintes lak esetén a nappali bevilágítására korszakalkotó megoldással álltak elő a fejlesztők néhány éve. A fény szerelmeseinek – és ugyan melyikünk nem az – a normál tetőtéri ablak helyett ma már a gyártók és forgalmazók felülvilágító kupola formájában is állnak rendelkezésére.