MENU
Hírek, információk

Automatizált kapuk

Automatizált kapuk A falra szerelhető kapcsolóval ellátott, vagy távirányítóval ellátott garázskapuk igazi kényelmet nyújtanak a vásárlóknak.

Minden garázskaput és kertkaput van lehetőség utólag motorizálni, ami nagy kényelmet nyújt a használat során, hiszen nem kell akadályozni a forgalmat, ha garázsbeállója az utcáról nyílik, nem kell az esőben kiszállni, kinyitni és becsukni a kaput, és még számos más előnyét élvezheti.Mindez évekkel ezelőtt még luxusnak számított, azonban mára a garázskapu motorizálása jóval olcsóbb, mint korábban.

Az általunk forgalmazott kapuk nemesacél vagy műanyag burkolattal, számtalan biztonsági kóddal, halk és könnyű működéssel könnyen és egyszerűen beállítható funkciókkal várja a vásárlókat.
hírek információk
Tűzálló ajtók az Ön és a környezete védelmében
A tűzálló ajtók feladata, hogy védelmet nyújtsanak Önnek, családjának és minden értékének. A tűzálló ajtó annyit tesz, hogy az ajtó besorolásának függvényében a nyílászáró képes gyakorlatilag megakadályozni a tűz továbbterjedését, bejutását az Ön otthonába. A különböző besorolás megmutatja azt, hogy egy ajtó mennyi ideig képes ellenállni a tűznek. Ennek függvényében vannak 30 perces, 45 perces és 60 perces tűzállóságú ajtók.