MENU
Hírek, információk

Automatizált kapuk

Automatizált kapuk A falra szerelhető kapcsolóval ellátott, vagy távirányítóval ellátott garázskapuk igazi kényelmet nyújtanak a vásárlóknak.

Minden garázskaput és kertkaput van lehetőség utólag motorizálni, ami nagy kényelmet nyújt a használat során, hiszen nem kell akadályozni a forgalmat, ha garázsbeállója az utcáról nyílik, nem kell az esőben kiszállni, kinyitni és becsukni a kaput, és még számos más előnyét élvezheti.Mindez évekkel ezelőtt még luxusnak számított, azonban mára a garázskapu motorizálása jóval olcsóbb, mint korábban.

Az általunk forgalmazott kapuk nemesacél vagy műanyag burkolattal, számtalan biztonsági kóddal, halk és könnyű működéssel könnyen és egyszerűen beállítható funkciókkal várja a vásárlókat.
hírek információk
Számunkra fontos a vevői elégedettség
Vállalatunk két évtizede jelen van a magyarországi építőipari piacon. Ezen idő alatt egyértelművé vált számunkra, hogy vásárlóink elégedettségének függvénye nem a kedvező ár, hanem a kiváló minőség, a kiemelt figyelem és a szakértelem.
Zsalugáterek - múlt a jelenben
Talán nem egyedüliként idéz nosztalgikus érzéseket bennünk a zsalugáterek látványa, hiszen nem is olyan régen nagyszüleink ablakait ezek az árnyékolók védték a napsütéstől.