MENU
Hírek, információk

Automatizált kapuk

Automatizált kapuk A falra szerelhető kapcsolóval ellátott, vagy távirányítóval ellátott garázskapuk igazi kényelmet nyújtanak a vásárlóknak.

Minden garázskaput és kertkaput van lehetőség utólag motorizálni, ami nagy kényelmet nyújt a használat során, hiszen nem kell akadályozni a forgalmat, ha garázsbeállója az utcáról nyílik, nem kell az esőben kiszállni, kinyitni és becsukni a kaput, és még számos más előnyét élvezheti.Mindez évekkel ezelőtt még luxusnak számított, azonban mára a garázskapu motorizálása jóval olcsóbb, mint korábban.

Az általunk forgalmazott kapuk nemesacél vagy műanyag burkolattal, számtalan biztonsági kóddal, halk és könnyű működéssel könnyen és egyszerűen beállítható funkciókkal várja a vásárlókat.
hírek információk
Beltéri ajtóink lelke - a kilincs
Minden lakás más, azonban egy valami az összesben közös: szükség van beltéri ajtókra, melyek elválasztják egymástól a különböző helyiségeket, és biztosítják, hogy minden lakónak legyen magánszférája. A beltéri ajtók kiválasztásánál célszerű figyelembe venni annak a helyiségnek a tulajdonságait, amit lezár, mind szín, mind pedig stílus szempontjából.
Belső ajtók - Milyen anyagból?
A belső ajtók anyaga általában fa vagy valamilyen fa jellegű anyag. A hagyományos farostlemez ajtók, a legegyszerűbb és legolcsóbb típusok. Igazán egy fontos előnyüket érdemes kiemelni, az árukat. Utólag szerelhető tokkal nem készülnek.