MENU
Hírek, információk

Tetőerkély-ablak avagy kinyílik a világ

Tetőerkély-ablak  avagy kinyílik a világ A tavalyi, 2012-es évben mutatkozott be és aratott osztatlan sikert a tetőtéri ablakok új generációja az ún. tetőerkély-ablak.

Mint azt neve sugallja, a felhasználóbarátság és praktikum új értelmezést nyerve, már tetőtér tulajdonosaként sem kell lemondanunk az erkély adta szabadság érzésétől. Technikai megvalósítását tekintve egy kétszárnyú ablakról beszélünk ugyanis, amely szárnyait kinyitva erkélyt formálnak oly módon, hogy míg a felső ablakszárny akár 45 fokos szögig is dönthető, addig alul elhelyezkedő társa függőleges állásba tolható, ezáltal megadva a termék nevéhez hű erkélyformát.

Esztétikuma mellett praktikumát és időtállóságát biztonsági üvegei és az alsó részt zárt állapotában fedő takarólemezek adják, melyek egyaránt védelmet nyújtanak a szennyeződések és a kellemetlen környezeti hatások ellen.
hírek információk
Hogyan néz majd ki a jövő ablaküvege?
Egy amerikai üveggyár kisfilmje igen nagy kariert futott be az interneten. Az alkotás a jövő üvegének alkalmazási lehetőségeit mutatja meg, tiszta és praktikus víziót vázolva fel. Fordulóponthoz érkeztünk a digitális technológiák fejlődésében?