MENU
Hírek, információk

Tetőerkély-ablak avagy kinyílik a világ

Tetőerkély-ablak  avagy kinyílik a világ A tavalyi, 2012-es évben mutatkozott be és aratott osztatlan sikert a tetőtéri ablakok új generációja az ún. tetőerkély-ablak.

Mint azt neve sugallja, a felhasználóbarátság és praktikum új értelmezést nyerve, már tetőtér tulajdonosaként sem kell lemondanunk az erkély adta szabadság érzésétől. Technikai megvalósítását tekintve egy kétszárnyú ablakról beszélünk ugyanis, amely szárnyait kinyitva erkélyt formálnak oly módon, hogy míg a felső ablakszárny akár 45 fokos szögig is dönthető, addig alul elhelyezkedő társa függőleges állásba tolható, ezáltal megadva a termék nevéhez hű erkélyformát.

Esztétikuma mellett praktikumát és időtállóságát biztonsági üvegei és az alsó részt zárt állapotában fedő takarólemezek adják, melyek egyaránt védelmet nyújtanak a szennyeződések és a kellemetlen környezeti hatások ellen.
hírek információk
Ablakkeretek ápolása
Hogyha a legjobb minőségű ablakokat is választjuk, akkor is oda kell figyelni a karbantartásukra. Egy-egy ablak, vagy ajtó élettartamát jelentősem meghosszabbíthatjuk, hogyha időnként felújítást végzünk rajta.
Harc a hőség ellen - főszerepben a redőnyök
Redőnnyel számos épületen találkozhatunk. Legyen szó akár régebbi, akár új építésű házról, sokan választják az árnyékolásnak ezt a módját. A redőny legnagyobb előnye, hogy nagyon hatékonyan képes távol tartani a nemkívánatos fényt, így a szobában akár fényes nappal is éjszakai sötétséget varázsolhatunk.