MENU
Hírek, információk

Jó választás hosszú évekre - lemezbetétes fa bejárati ajtók

Jó választás hosszú évekre - lemezbetétes fa bejárati ajtók Igen kedvező áron kaphatóak a Áron Ház Kft. lemezbetétes fa bejárati ajtajai. A termék az egyik leggyakoribb választás az építkezők, felújítók körében.

Az ár-érték arány kimagasló a lemezbetétes fa bejárati ajtók esetében, hiszen a szerkezetek MDF maggal készülnek. Emiatt tudjuk őket kedvezőbb áron adni, mint a teljes tömörfából készült nyílászárókat.

Vásárlóink kedvelik ezekben az ajtókban azt is, hogy a lemezbetét egyénileg kiválasztható üvegezési variációkat rejt. Emiatt igen nagy választékban tudjuk szállítani ezen termékünket is. Az ajtók tok- és zárszerkezete nem különbözik a tömörfa bejárati ajtókétól.

Csakúgy, mint a többi termékünk, a lemezbetétes fa bejárati ajtóink is első osztályú megmunkálással készülnek. Esztétikai kiválóságukat és tartósságukat garantálja a felületkezelt, rétegragasztott, borovi fenyőből, kialakított külső.

Az Áron Ház Kft. ezen nyílászáróit választó vásárlók a biztonság szempontjából is jó döntést hoznak, hiszen az ajtókat 5 pontos biztonsági Roto NT ajtózárral látjuk el, és 3db 3 dimenziós ajtópánttal szereljük.

hírek információk
De mi az az ajtó?
Külön szócikk az ajtónak egy lexikonban? Tutajos ki volt akadva a Tüskevárban, hogy a kolbász szó nincsen a szótárban. Nos, ez ugyanaz a kategória. De létezik, nézzük!
Az ajtó szó jelentése
Az ajtó szavunk egyértelműen mögöttes tartalommal lett felruházva az évszázadok, évezredek során. Az emberi fejlődéstörténet és a kultúra alakulása során megfigyelhető, hogy földrajzilag egészen távol élő népek esetén is sok esetben megegyeznek ezek a szavak.