MENU
Hírek, információk

Kezelési útmutató

Kezelési útmutató Nem elég egy ajtót megvenni, hanem folyamatosan karban kell tartanunk, hogy hosszú ideig szolgálhasson. Nem mindegy azonban, hogy milyen eszközökkel és módszerekkel végezzük el mindezt. Az alábbi rövid leírásban egy-két hasznos tanáccsal szolgálunk.

A terméket rendeltetésének megfelelően használja!

A fa felületet ápolását az üzletekben kapható fa ápoló szerekkel a rajtuk olvasható használati útmutató alapján javasoljuk elvégezni. Az ajtó vasalatok karbantartást igényelnek. a súrlódó részeket évente egyszer meg kell tisztítani és kenni. A tömítőt ajánlatos évente szilikonnal vagy glicerinnel bevonni.

A termék tisztítását a kereskedelemben kapható és az adott felület tisztítására ajánlott tisztítószerrel végezze. Maró hatású, szemcsés, vízben nem oldódó szereket ne használjon!
hírek információk
Kilincs - mert az ördög a részletekben lakozik
A kilincseknek nem szokás nagy jelentőséget tulajdonítani, azonban jelentős esztétikai értékkel bírnak. Funkciójuk aokán nagymértékben javíthatják, vagy ronthatják az ajtó, vagy az ablak megjelenését, használhatóságát.
Kész ajtók, és fogantyúk
Természetesen választhatunk más utat, ami sokkal jobban igazítható az igényeinkhez, s otthonunk adottságaihoz. Ehhez csak egy jó asztalos szükséges, aki méretre szabottan összeállítja az elképzelésünk szerinti bútordarabok korpuszát, és rászereli a frontfelületeket alkotó, általunk kiválasztott stílusú, kivitel ajtókat, fiókellapokat. Ezt felújításkor a frontcserénél is jól alkalmazható. A bútor karakterét meghatározó ajtók, s egyéb szerelvények természetesen elre gyártott termékek, mint ahogyan a vasalatok, fogantyúk is. A választékuk minden szempontból változatos, csak meg kell találnunk közülük az igényeinknek megfelelket. Az alábbiakban néhány lehetséget mutatunk be az alkalmazásukhoz.