MENU
Hírek, információk

Számunkra fontos a vevői elégedettség

Számunkra fontos a vevői elégedettség Vállalatunk két évtizede jelen van a magyarországi építőipari piacon. Ezen idő alatt egyértelművé vált számunkra, hogy vásárlóink elégedettségének függvénye nem a kedvező ár, hanem a kiváló minőség, a kiemelt figyelem és a szakértelem.

Ennek megfelelően termékválasztékunk összeállításánál mindig a legjobb minőségű alapanyagok felhasználására törekszünk, több évtizedes tapasztalatunkat pedig arra használjuk fel, hogy a tökéletes alapanyagokból hibátlan minőségű terméket állítsunk elő.

 

Emellett hiszünk abban, hogy a tökéletes termék és szolgáltatás titka a megfelelő kapcsolattartás. Ennek fényében már a kezdetektől rendszeresen kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel, az általunk értékesített termékekre, valamint az elvégzett munkára pedig többéves garanciát vállalunk. Vállalatunk hisz az oldalunkon megtalálható termékek kiváló minőségében, és ezen bizalmunkat igazolja a vállalt garancia is, melynek keretében elvégezzük a munkák utógondozását és termékeink karbantartását, hogy Ön a lehető legnagyobb biztonságban érezhesse magát!

 

hírek információk
Harc a hőség ellen - főszerepben a redőnyök
Redőnnyel számos épületen találkozhatunk. Legyen szó akár régebbi, akár új építésű házról, sokan választják az árnyékolásnak ezt a módját. A redőny legnagyobb előnye, hogy nagyon hatékonyan képes távol tartani a nemkívánatos fényt, így a szobában akár fényes nappal is éjszakai sötétséget varázsolhatunk.
Jönnek a legmodernebb nyílászárók
A legújabb trendeknek megfelelő nyílászárók egy új korszak arcát mutatják. A forradalmian új megjelenésű, lekerekített, hat légkamrás tok és szárnyprofilok, valamint a domború üvegszorító léc az, ami ezeket a termékeket igazán megkülönbözteti a hagyományos ablakoktól és ajtóktól.