MENU
Hírek, információk

Tartós beltéri ajtót szeretne, de nem akar vagyonokat költeni?

Tartós beltéri ajtót szeretne, de nem akar vagyonokat költeni? Akkor a CPL fóliás ajtó a megoldás! A melamin-akril fóliával borított beltéri ajtók minden otthonban remekül megállják a helyüket, még akkor is, ha a gyerekek napról napra összefirkálják őket, vagy bármi más okból kerül szennyeződés a felületükre.

 Az ajtók a strapabíró fóliaborításának köszönhetően igen komoly parázsálló tulajdonsággal is bírnak, ennek köszönhetően akár olyan helyiségben is nyugodtan elhelyezhetőek, melyekben kandalló, vagy egyéb, fafűtéssel működő alkalmatosság található, akár közvetlenül az ajtó mellett. Mivel ezek az ajtók nem standard, hanem egyedileg rendelhető méretben készülnek, semmi akadálya sincs annak, hogy bármilyen típusú lakásba beépítésre kerüljenek. A CPL fóliás ajtók MDF tokkal készülnek, melyek utólag szerelhetővé teszik a konstrukciót, s 2 cm-es mélységben lehet állítani őket.

A dekorációs lehetőségek szinte határtalanok az ajtók felületére nézve, arról nem is beszélve, hogy 32 -féle színválasztékban rendelhetőek. Mindemellett akár díszcsíkozással, vagy üvegezéssel is megrendelhetőek a kívánt modellek, így akár hálószobához, nappalihoz, fürdőszobához is optimalizálhatjuk őket.

Ha olyan ajtókat kíván otthonába, melyeket valóban tökélesen tisztán tud tartani, melyek utólag is kiválóan beszerelhetőek, s melyek nyílászáró funkciója is tökéletes, ráadásul jóval olcsóbban beszerezhetőek, mint a fából készült modellek, akkor nincs is értelme tovább gondolkodnia.
A CPL fóliás ajtók élettartama rendkívül magas, így beszerelésük abszolút hosszú távú megoldás.
 

hírek információk
Tolóajtó
A tolóajtós rendszerek egyre kedveltebbek a bútorpiacon. Ennek több oka van. Napjainkban a lakások jórészét gardrób szobákkal vagy szekrényekkel tervezik. Ezek lezárásához a tolóajtók a legalkalmasabbak kis helyigényük miatt, valamint a megjelenés szempontjából is tág teret biztosítanak a sokféle anyagban és színben elérhető betétanyagok.
Jó tanácsok
A fa megújuló nyersanyag; az ember egyik legrégebbi építőanyaga. A fát a kitermelése után manapság már szinte teljesen felhasználják: még a kéreg, a fűrészpor és a lehulló fadarabok sem mennek veszendőbe.