MENU
Hírek, információk

Tartós beltéri ajtót szeretne, de nem akar vagyonokat költeni?

Tartós beltéri ajtót szeretne, de nem akar vagyonokat költeni? Akkor a CPL fóliás ajtó a megoldás! A melamin-akril fóliával borított beltéri ajtók minden otthonban remekül megállják a helyüket, még akkor is, ha a gyerekek napról napra összefirkálják őket, vagy bármi más okból kerül szennyeződés a felületükre.

 Az ajtók a strapabíró fóliaborításának köszönhetően igen komoly parázsálló tulajdonsággal is bírnak, ennek köszönhetően akár olyan helyiségben is nyugodtan elhelyezhetőek, melyekben kandalló, vagy egyéb, fafűtéssel működő alkalmatosság található, akár közvetlenül az ajtó mellett. Mivel ezek az ajtók nem standard, hanem egyedileg rendelhető méretben készülnek, semmi akadálya sincs annak, hogy bármilyen típusú lakásba beépítésre kerüljenek. A CPL fóliás ajtók MDF tokkal készülnek, melyek utólag szerelhetővé teszik a konstrukciót, s 2 cm-es mélységben lehet állítani őket.

A dekorációs lehetőségek szinte határtalanok az ajtók felületére nézve, arról nem is beszélve, hogy 32 -féle színválasztékban rendelhetőek. Mindemellett akár díszcsíkozással, vagy üvegezéssel is megrendelhetőek a kívánt modellek, így akár hálószobához, nappalihoz, fürdőszobához is optimalizálhatjuk őket.

Ha olyan ajtókat kíván otthonába, melyeket valóban tökélesen tisztán tud tartani, melyek utólag is kiválóan beszerelhetőek, s melyek nyílászáró funkciója is tökéletes, ráadásul jóval olcsóbban beszerezhetőek, mint a fából készült modellek, akkor nincs is értelme tovább gondolkodnia.
A CPL fóliás ajtók élettartama rendkívül magas, így beszerelésük abszolút hosszú távú megoldás.
 

hírek információk
Zsaluzia - a külső árnyékolás mestere
A nyár közeledtével nyílászáróink védelem után kiáltanak, fókuszba kerülnek tehát az árnyékolástechnikai eszközök, illetve annak egyik legnépszerűbb fajtája a zsaluzia.
Ablak profilok, vasalatok
Az ablakprofil az az anyag, illetve a hozzá illő szerkezet, amelyből az ablakszárnyak kerete és az ablaktok készül. Ez lehet fa (rétegragasztott tömörfa – bükk, tölgy, fenyő), műanyag és/vagy alumínium (kamrás kivitel). A vasalat az ablak működését biztosítja, ennek elemei a szárnyakban körbefutó fém alkatrészek (zár és kilincs részei), a tokon elhelyezkedő zárfogadók és a kilinccsel szembeni pántok, zsanérok.