MENU
Hírek, információk

Távirányítású ablakok, ajtók, nyílászárók

Távirányítású ablakok, ajtók, nyílászárók Célunk a maximális kényelem biztosítása és az intelligens házkoncepció megvalósítása az elektromos ablakműködtetés forradalmasításával. Ennek mérföldköve az INTEGRA® típusú tetőtéri ablak, melynek egyik legfőbb erénye a beépítés egyszerűsége és a sokrétű működtetési lehetőség.

VELUX INTEGRA® - az intelligens ablak

Az ablak beépítése után az elektromos egységeket egyszerűen hálózatra kell csatlakoztatni, és a nyílászáró azonnal működésbe hozható. Maga a beépítés módja is alig tér el a kézi működtetésű ablakokétól, mely új épületek esetén és felújításokkor is jól kihasználható.

Mi mindenre képes?

Az INTEGRA® tetőtéri ablakok maximális kényelmet nyújtanak Önnek. Egyetlen távirányítóval kézben tarthatja az összes tetőtéri ablak, külső és belső árnyékoló működtetését. Nem kell többé körbejárnia a lakást ahhoz, hogy meggyőződjön, vajon minden ablakot becsukott-e, mert erről egyszerűen meggyőződhet a távirányító kijelzőjéről.

Programozható szellőztetés

Mostantól bárhol, bármikor felfrissítheti a lakás levegőjét. A távirányítón beállíthatja az ablakok nyitási szögét, sőt késleltetheti bármely ablak záródását, mely igen praktikus fürdőszobában vagy konyhában. Tetőtéri ablakait akkor is könnyen működtetheti, ha kézzel nem elérhetők.

Esőérzékelő

Az INTEGRA akkor is vigyáz otthonára, ha Ön éppen távol van. Ha elered az eső, az érzékelők automatikusan bezárják az ablakokat. A szárnyba épített szellőzőnyílás azonban nyitva marad, hogy Ön friss esőillatra, ne fülledt levegőjű lakásba érkezzen haza.

Egyéni előbeállítások

Miután alaposan megismerte a távirányító alapfunkciót, bátran igényeire formálhatja az egyes ablakok vagy ablakcsoportok működését. Például, „reggeli programként” előre beállíthatja az ablakok nyitásának vagy az árnyékolók felhúzásának időpontját, és azután egyetlen gombnyomással mindent egyszerre kezelhet. Ennyire egyszerű friss levegőre és napsütésre ébredni.

Redőny és belső árnyékolók

Minden VELUX elektromos redőny és belső árnyékoló extra kábelezés nélkül az INTEGRA rendszerhez csatlakoztatható. A távirányító automatikusan felismeri az új elemeket, és hozzáadja a már meglévőkhöz. Ettől kezdve Ön egyetlen gombnyomással működésbe hozhatja őket, hangulatától és fényigényétől függően.

Beépített világítás

Ha félhomályt vagy meghitt hangulatot szeretne teremteni, az ablakok távirányítójával még ezt is megteheti. A fotelből egyetlen mozdulattal fel- vagy lekapcsolhatja a tetőtéri ablakok felső részéhez beépített két halogénlámpát. A villanykapcsoló soha nem lesz ilyen közel Önhöz.

Állapotkijelző

Az INTEGRA távirányítón bármikor ellenőrizheti ablakai helyzetét, anélkül, hogy szobáról szobára kellene járnia. A kijelzőről minden információ leolvasható, beleértve a végrehajtott programokat is. Emellett minden ablaknak saját nevet adhat (pl. Péter ablakai) a könnyebb átláthatóság érdekében.

INTEGRA® - egyszerű beépítés

Egy INTEGRA típusú ablak megvásárlásakor minden olyan alkatrészhez is hozzájut, mely az ablak működtetéséhez szükséges. A többi elektromos nyílászáró bonyolult vezetékelését látva szinte hihetetlen, hogy ezt a tetőtéri ablakot a beépítés után egyszerűen hálózatra kell csatlakoztatni, és már működik is. Maga a beépítés menete is alig tér el a kézi működtetésű ablakokétól.

A kábelezést el lehet rejteni a belső burkolat mögött , ám régi tetőablak cseréjénél, amikor a belső falborítást nem kívánják eltávolítania kábelezés kívül is futhat.
Áramszünet és tisztítás esetén az ablak természetesen kézzel is nyitható.

Minden VELUX elektromos redőny és belső árnyékoló extra kábelezés nélkül az ablakra csatlakoztatható. A távirányító automatikusan felismeri az új elemeket, és hozzáadja a már meglévőkhöz. Ettől kezdve egy gombnyomással működésbe hozhatók.

Árnyékolók, redőnyök

Minden VELUX elektromos redőny és belső árnyékoló extra kábelezés nélkül az ablakra csatlakoztatható. A távirányító automatikusan felismeri az új elemeket, és hozzáadja a már meglévőkhöz. Ettől kezdve egy gombnyomással működésbe hozhatók.

Belső burkolatba szerelhető világítás

Ha félhomályt vagy meghitt hangulatot szeretne a lakásban, az ablakok távirányítójával még ezt is megteheti, ha kiegészítő világítást (KRA) is választ. A fotelből egyetlen mozdulattal fel- vagy lekapcsolhatja a tetőtéri ablakok felső részéhez beépített két halogénlámpát, sőt a fényerősséget is állíthatja.

Távirányító

A külön is megvásárolható távirányító (KLR) megegyezik az INTEGRA távirányítójával. Falra is szerelhető, így falikapcsoló helyett is használható.

Már beépített ablakok távműködtetése

Az új elektromos távműködtető termékrendszer a már korábban beépített tetőtéri ablakok távműködtetéséhez is kínál megoldásokat.

Ha már van VELUX tetőtéri ablaka és azt szeretné a jövőben elektromosan működtetni, a KMX csomag - mely magában foglal egy többfunkciós irányítási rendszert és egy ablakmozgató motort - az eddig csak kézzel működtetett ablakát az INTEGRA típus valamennyi tulajdonságával felruházza.
A csomag tartalmazza az ablaknyitó motor, az esőérzékelőt, az irányítóegységet és a távirányítót.
A rendszer elektromos árnyékolók fogadására is készen áll.

A VELUX tetőtéri ablakok és árnyékolók természetesen kézi távműködtetőkkel is mozgathatók.
hírek információk
Akciós termékek
Ugyan a Getax a kínálatában szereplő kiváló minőségű nyílászárókat korrekt áron forgalmazza, de ha Ön különösen kedvező üzletet akar kötni (normál ajtóhoz-ablakhoz kifejezetten jó áron, vagy kiemelkedő minőségű, esetleg luxus kategóriás és drága nyílászáróhoz kedvező áron szeretne hozzájutni) mindig érdemes akciós kínálatunkat böngésznie a http://www.getax.hu/ajto-akcio/ weboldalon.
Tartós és strapabíró luc biztonsági ajtók
Az MDF beltéri biztonsági ajtók tökéletesek lehetnek bármely családi ház vagy éppen munkahely, közösségi épület helyiségeibe, mivel nem csak a biztonságban járnak az élen, de egyben szépek is. Az MDF ajtók titka elsősorban a különleges gyártási folyamatban rejlik. Alapanyaguk lucfenyő, amelyet az előállítás során igen alaposan megdolgoznak. Elsőként a nedvességet tüntetik el az anyagból, amely hosszú távon gyengítené és roncsolná azt. A lucfenyőt ebben az esetben 12 százalékos nedvességtartalomig szárítják, ami nagyon alacsonynak számít. Ezt követően az anyagban található hibákat, a faanyag csomóit távolítják el, mivel ezek is csak meggyengítenék azt.