MENU

Üdvözöljük az Áron Ház Kft. legújabb weboldalán!

Telefonvonalainkkal átmenetileg problémák lehetnek.
A probléma elhárításán dolgoznak a szakembereink!


Legfontosabb feladatunknak azt érezzük, hogy az Ön pénzügyi, esztétikai, valamint műszaki elvárásait megismerve az elképzelésének legjobban megfelelő termékkel szolgáljuk ki Önt egy szakszerű felvilágosítást követően. 

 

Széles termékpalettánk lehetővé teszi, hogy versenyezni tudjunk a piaci árakkal és kielégítsük a legmagasabb igényeket is.


Cégünk fő profilja a fa és műanyag ablakok, bejárati ajtók és beltéri ajtók értékesítése.

Kínálunk továbbá árnyékolástechnikai kiegészítőket, párkányokat, könyöklőket, tetőablakokat és garázskapukat.

 

Nyílászáróink, beltéri ajtóink vagy éppen redőnyeink között válogatva a legkiválóbb minőségű termékekkel találkozhat. A korrekt tájékoztatás igényének megfelelően a honlapunkon található árakat táblázatokban csoportosítva szemezgetheti, ezáltal is nyitva hagyva Ön előtt a választás lehetőségét.

 

Ha palettánkon az Ön által megadott keresés alapján nem találja a kívánt terméket, kérjük ez esetben is keresse bizalommal kollégáinkat az ajánlatkérés menüpontban illetve a megadott telefonos, e-mail elérhetőségek valamelyikén. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, segítségükkel talán a választás is könnyebbé válik.

 

Ne feledje tehát: minőség, garancia, képzett szakemberek! A döntés pedig Önnél.

 

Várjuk megrendelőink népes táborában!

 Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Milyen a tökéletes bejárati ajtó? Sajnos nincs nálunk a titkos recept, nem létezik olyan megoldás, mely minden ember számára tökéletesen kielégítő lenne. Éppen ezért oldalunkon a bejárati ajtók széles kínálatából válogathatnak látogatóink, melyek között standard és prémium kategóriás termékek egyaránt megtalálhatóak.
Beltéri ajtók

Beltéri ajtók

Egy beltéri ajtó, tartozzon az akár egy fürdőszobához, akár egy irodai tárgyalóhoz, elvárásokat ébreszt bennünk a mögötte rejlő helyiség iránt. A tökéletesen megválasztott beltéri ajtó nem csak az ízlésünknek felel meg, de tökéletesen illeszkedik környezetéhez és megfelelően prezentálja a helyiséget, ahova vezet.
Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtók

Ha Ön is azt szeretné, hogy otthona bejárati ajtaja ne csupán mutatós legyen, de fokozott védelmet nyújtson családjának és értékeinek, akkor egy több ponton záródó biztonsági ajtó az ideális megoldás. Ezen bejárati ajtók alapvető jellemzője az elképesztő ellenállás a külső fizikai behatásokkal szemben.
Hangszigetelő ajtók

Hangszigetelő ajtók

Számos olyan helyzet adódik az életben, amikor egy ajtó tökéletes hangszigetelése kiemelten hasznos lehet a kellemetlenségek elkerülése érdekében. Ne mondjon le a szórakozásról, a teljes életről a szomszédokkal való jó viszony megóvása érdekében!
Műanyag ablakokok

Műanyag ablakokok

A fehér színű nyílászárók legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen lakberendezési stílushoz, bármilyen színhez tökéletesen illeszkednek. Ráadásul elképesztően széles körben alkalmazhatóak a legkülönbözőbb műszaki megoldásokra is.
Fa nyílászárók

Fa nyílászárók

A natúr fa nyílászárók napjainkban legalább olyan kiválóan szigetelnek, mint a műanyag ablakok, ráadásul a természetesség érzését nyújtják és könnyen beilleszthetőek számos építészeti stílusba is.
Tetőablakok

Tetőablakok

Tetőablak választékunk kialakításánál az elsődleges szempont az volt, hogy Ön a legjobb minőséget találja meg oldalunkon, kedvező áron. Napjainkban egy jó marketinggel felépített márkanév sokak szemében egyenlő a kiváló minőséggel, amivel azonban garantáltan egyenlő, az a magasabb árkategória.
Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Kínálatunkban a redőnyök mindkét alaptípusát megtalálja. A felső tokos, más néven fölészerelt redőny kizárólag az ablak beépítésével egyidőben szerelhető be, az ablak tetején helyezkedik el, doboza pedig a laktérből hozzáférhető, szerelhető.
Párkányok, könyöklők

Párkányok, könyöklők

Az oldalunkon fellehető alumínium párkányok mindegyike hosszú távú, gyakorlatilag életre szóló megoldás, azonban több is ennél, hiszen a RAL színskála színeiben választható, így ízléses, esztétikus kiegészítői lehetnek az Ön otthonának is.


Termékajánló: HDF wenge
AKCIÓ!
Teli beltéri ajtó, fehér, tölgy, mahagóni, wenge és cseresznye színekben amíg a készlet tart!
Ár: 25000 Ft + ÁFA -tól

HDF wenge Elkészítése fa szerkezetekre történik, a hosszú tartósság érdekében HDF borítású rétegek alkalmazásával, a belsejében rácsszerkezet felhasználá- sával a hő és hangszigetelés érdeké- ben.
Mintázatával a fa természetes erezetét utánozza.
 
FIGYELEM! Az árak komplett ajtókra vonatkoznak küszöb, kilincs és üveg nélkül!

FEHéR SZíNŰ HDF BELTéRI AJTó NETTó 22 560 Ft-TóL KAPHATó! Akció 35 300 Ft + ÁFA -tól 
25 000 Ft + ÁFA -tól A termék technikai tulajdonságai
Többrétegű méhsejtszerkeztű ajtó: A "skin base" ajtólap a (faszerkezetet utánozza).
Fa tartókeret, belső rácsszerkezet, hang és hőszigetelő anyagok az ajtóborítások között vannak elhelyezve.
EPDM kéder szigetelő tömítések légáramlatok ellen.
Ajtóvasalások: 3 kétszárú sarokvas.
Rosetti zár, szélessége 70-100mm.
Ajtólap vastagsága 40mm.

AJTó MéRETEK

Szükséges falnyílás [mm] Tok belső méretei [mm] Tokszélesség [mm] Tokboritó szélesség [mm]
75-ös ajtó 2100 x 750 2090 x 735 100 x 120 60
90-ös ajtó 2100 x 900 2090 x 885 100 x 120 60
100-ös ajtó 2100 x 1000 2090 x 965 100 x 120 60

VARIáCIóKhírek információk
Színes és műanyag - kettő az egyben
A nyílászárók kiválasztása nem könnyű feladat, a praktikusság és a minőség mellett ugyanis esztétikai szempontokat is figyelembe kell venni, hiszen az ajtók és ablakok igen feltűnőek a házakon, lakásokon, alapvetően határozzák meg azok összképét. Örök kérdés ezzel kapcsolatban, hogy fa, vagy műanyag nyílászárót válasszunk-e.
A fény urai: a belső rolók
A belső rolókkal főként az ablakokon beszűrődő fényt szabályozhatjuk. Ízlésünk és igényünk szerint válogathatunk a különféle árnyékoló típusok, színek és minták közül. Léteznek egyszerű belső, teljes sötétséget adó fényzáró valamint pliszírozott anyagú rolók.