MENU

Üdvözöljük az Áron Ház Kft. legújabb weboldalán!

Telefonvonalainkkal átmenetileg problémák lehetnek.
A probléma elhárításán dolgoznak a szakembereink!


Legfontosabb feladatunknak azt érezzük, hogy az Ön pénzügyi, esztétikai, valamint műszaki elvárásait megismerve az elképzelésének legjobban megfelelő termékkel szolgáljuk ki Önt egy szakszerű felvilágosítást követően. 

 

Széles termékpalettánk lehetővé teszi, hogy versenyezni tudjunk a piaci árakkal és kielégítsük a legmagasabb igényeket is.


Cégünk fő profilja a fa és műanyag ablakok, bejárati ajtók és beltéri ajtók értékesítése.

Kínálunk továbbá árnyékolástechnikai kiegészítőket, párkányokat, könyöklőket, tetőablakokat és garázskapukat.

 

Nyílászáróink, beltéri ajtóink vagy éppen redőnyeink között válogatva a legkiválóbb minőségű termékekkel találkozhat. A korrekt tájékoztatás igényének megfelelően a honlapunkon található árakat táblázatokban csoportosítva szemezgetheti, ezáltal is nyitva hagyva Ön előtt a választás lehetőségét.

 

Ha palettánkon az Ön által megadott keresés alapján nem találja a kívánt terméket, kérjük ez esetben is keresse bizalommal kollégáinkat az ajánlatkérés menüpontban illetve a megadott telefonos, e-mail elérhetőségek valamelyikén. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, segítségükkel talán a választás is könnyebbé válik.

 

Ne feledje tehát: minőség, garancia, képzett szakemberek! A döntés pedig Önnél.

 

Várjuk megrendelőink népes táborában!

 Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Milyen a tökéletes bejárati ajtó? Sajnos nincs nálunk a titkos recept, nem létezik olyan megoldás, mely minden ember számára tökéletesen kielégítő lenne. Éppen ezért oldalunkon a bejárati ajtók széles kínálatából válogathatnak látogatóink, melyek között standard és prémium kategóriás termékek egyaránt megtalálhatóak.
Beltéri ajtók

Beltéri ajtók

Egy beltéri ajtó, tartozzon az akár egy fürdőszobához, akár egy irodai tárgyalóhoz, elvárásokat ébreszt bennünk a mögötte rejlő helyiség iránt. A tökéletesen megválasztott beltéri ajtó nem csak az ízlésünknek felel meg, de tökéletesen illeszkedik környezetéhez és megfelelően prezentálja a helyiséget, ahova vezet.
Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtók

Ha Ön is azt szeretné, hogy otthona bejárati ajtaja ne csupán mutatós legyen, de fokozott védelmet nyújtson családjának és értékeinek, akkor egy több ponton záródó biztonsági ajtó az ideális megoldás. Ezen bejárati ajtók alapvető jellemzője az elképesztő ellenállás a külső fizikai behatásokkal szemben.
Hangszigetelő ajtók

Hangszigetelő ajtók

Számos olyan helyzet adódik az életben, amikor egy ajtó tökéletes hangszigetelése kiemelten hasznos lehet a kellemetlenségek elkerülése érdekében. Ne mondjon le a szórakozásról, a teljes életről a szomszédokkal való jó viszony megóvása érdekében!
Műanyag ablakokok

Műanyag ablakokok

A fehér színű nyílászárók legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen lakberendezési stílushoz, bármilyen színhez tökéletesen illeszkednek. Ráadásul elképesztően széles körben alkalmazhatóak a legkülönbözőbb műszaki megoldásokra is.
Fa nyílászárók

Fa nyílászárók

A natúr fa nyílászárók napjainkban legalább olyan kiválóan szigetelnek, mint a műanyag ablakok, ráadásul a természetesség érzését nyújtják és könnyen beilleszthetőek számos építészeti stílusba is.
Tetőablakok

Tetőablakok

Tetőablak választékunk kialakításánál az elsődleges szempont az volt, hogy Ön a legjobb minőséget találja meg oldalunkon, kedvező áron. Napjainkban egy jó marketinggel felépített márkanév sokak szemében egyenlő a kiváló minőséggel, amivel azonban garantáltan egyenlő, az a magasabb árkategória.
Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Kínálatunkban a redőnyök mindkét alaptípusát megtalálja. A felső tokos, más néven fölészerelt redőny kizárólag az ablak beépítésével egyidőben szerelhető be, az ablak tetején helyezkedik el, doboza pedig a laktérből hozzáférhető, szerelhető.
Párkányok, könyöklők

Párkányok, könyöklők

Az oldalunkon fellehető alumínium párkányok mindegyike hosszú távú, gyakorlatilag életre szóló megoldás, azonban több is ennél, hiszen a RAL színskála színeiben választható, így ízléses, esztétikus kiegészítői lehetnek az Ön otthonának is.


Termékajánló: Porta DECOR
Porta DECOR
A Porta DECOR ajtólapokat önök közül azok részére alakítottuk ki, akik a hagyományos megoldásokat keresik. A népszerű fedőszínek széles választéka – bükk, körte, éger, dió és meggy – lehetővé teszi önöknek az ajtóit a beltér egyéb tárgyaihoz való illesztését.
30 021 Ft + ÁFA -tól
AJTóLAP SZERKEZETE
Az ajtólap kerete enyvezett fenyőfából készült. Az ajtólapbetét: stabilizáló „papírrácsbetét” vagy rétegelt lemezből készült kerettel erősített furatolt faforgácslemez. A keret a betéttel együtt kétoldalúan be van borítva HDF lemezzel.AJTóLAPéL PROFILJA
Az ajtólapél profi lja szögletes „K” él. Az ajtólap mindkét oldalsó és felső éle élfóliázott.

BORITáS
Az ajtólap Porta-Decor borítóval van befedve.

Modell
Egyajtólapú: tele. 1/3 üveges, 1/3 üveges íves üvegezőkerettel, 2/3 üveges íves üvegezőkerettel, 3/4 üveges. Kétajtólapú: tele, 3/4 üveges. Az ajtólapok készülhetnek egyajtólapú tolóajtó kivitelben – pánt és falc nélkül, alsó keretben mart horony a padlóhoz erősített megvezető elemmel (ajtótok tartozéka).

KIEGéSZITŐK ajtólap árában
• Két darab csappánt
• Három darab pánt „100” méretű ajtólapban
• Zár: síma kulcsos vagy WC-záras vagy cilinderbetéthez
• üveg (minta: „fatörzs”)
• Körfogantyú (tolóajtókhoz)

KIEGéSZITŐK felár ellenében
• Szellőzőrács vagy rácssorok
• Alsó kivágás
• Kilincs címkével
• Haramadik pant „60”, „70”, „80”, „90” méretű ajtólapnál
• Maximum 60 mm-rel való rövidítésre előkészítve1
• Pántsapka
• Kagyló zár (tolóajtókhoz)

AJTóLAPMéRETEK
Egyajtólapú „60”, „70”, „80”, „90”, „100”
Kétajtólapú „120” ÷ „200” 2

AJTóTOK
• Minimax ajtótok 60 és 100 mm fi x szélességben
• Porta SYSTEM utólag szerelhető ajtótok
• Prestige utólag szerelhető ajtótok
• Fém ajtótok

FIGYELEM:
1 Rövidítéshez való előkészítés felarral a „méhviasz” kitöltésű ajtószárnyakra vonatkozik. A „furatos lemez” kitöltés alapból magában foglalja a rövidítést.
2 Kétajtólapú ajtóknál az ajtólapméretek tetszőlegesen párosíthatók.hírek információk
Zárt ajtókkal védekeznek a bankok
A bankrablások kivédésére a rendőrség azt javasolta a bankoknak, hogy ahol tehetik, nyitvatartási időben tartsák zárva a bankfiókok bejárati ajtaját, és egyenként engedjék be, illetve ki az ügyfeleket. A zárt ajtók a meglepetésszerű támadások ellen védelmet nyújtanak.
A nyílászárócsere kulisszatitkai
A házak és lakások korszerűsítése terén a nyílászárócsere mindig is fontos téma volt. Az Ingatlanmagazin elemzését közöljük.