MENU

Üdvözöljük az Áron Ház Kft. legújabb weboldalán!


Legfontosabb feladatunknak azt érezzük, hogy az Ön pénzügyi, esztétikai, valamint műszaki elvárásait megismerve az elképzelésének legjobban megfelelő termékkel szolgáljuk ki Önt egy szakszerű felvilágosítást követően. 

 

Széles termékpalettánk lehetővé teszi, hogy versenyezni tudjunk a piaci árakkal és kielégítsük a legmagasabb igényeket is.


Cégünk fő profilja a fa és műanyag ablakok, bejárati ajtók és beltéri ajtók értékesítése.

Kínálunk továbbá árnyékolástechnikai kiegészítőket, párkányokat, könyöklőket, tetőablakokat és garázskapukat.

 

Nyílászáróink, beltéri ajtóink vagy éppen redőnyeink között válogatva a legkiválóbb minőségű termékekkel találkozhat. A korrekt tájékoztatás igényének megfelelően a honlapunkon található árakat táblázatokban csoportosítva szemezgetheti, ezáltal is nyitva hagyva Ön előtt a választás lehetőségét.

 

Ha palettánkon az Ön által megadott keresés alapján nem találja a kívánt terméket, kérjük ez esetben is keresse bizalommal kollégáinkat az ajánlatkérés menüpontban illetve a megadott telefonos, e-mail elérhetőségek valamelyikén. Kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, segítségükkel talán a választás is könnyebbé válik.

 

Ne feledje tehát: minőség, garancia, képzett szakemberek! A döntés pedig Önnél.

 

Várjuk megrendelőink népes táborában!

 Bejárati ajtók

Bejárati ajtók

Milyen a tökéletes bejárati ajtó? Sajnos nincs nálunk a titkos recept, nem létezik olyan megoldás, mely minden ember számára tökéletesen kielégítő lenne. Éppen ezért oldalunkon a bejárati ajtók széles kínálatából válogathatnak látogatóink, melyek között standard és prémium kategóriás termékek egyaránt megtalálhatóak.
Beltéri ajtók

Beltéri ajtók

Egy beltéri ajtó, tartozzon az akár egy fürdőszobához, akár egy irodai tárgyalóhoz, elvárásokat ébreszt bennünk a mögötte rejlő helyiség iránt. A tökéletesen megválasztott beltéri ajtó nem csak az ízlésünknek felel meg, de tökéletesen illeszkedik környezetéhez és megfelelően prezentálja a helyiséget, ahova vezet.
Biztonsági ajtók

Biztonsági ajtók

Ha Ön is azt szeretné, hogy otthona bejárati ajtaja ne csupán mutatós legyen, de fokozott védelmet nyújtson családjának és értékeinek, akkor egy több ponton záródó biztonsági ajtó az ideális megoldás. Ezen bejárati ajtók alapvető jellemzője az elképesztő ellenállás a külső fizikai behatásokkal szemben.
Hangszigetelő ajtók

Hangszigetelő ajtók

Számos olyan helyzet adódik az életben, amikor egy ajtó tökéletes hangszigetelése kiemelten hasznos lehet a kellemetlenségek elkerülése érdekében. Ne mondjon le a szórakozásról, a teljes életről a szomszédokkal való jó viszony megóvása érdekében!
Műanyag ablakokok

Műanyag ablakokok

A fehér színű nyílászárók legnagyobb előnye, hogy gyakorlatilag bármilyen lakberendezési stílushoz, bármilyen színhez tökéletesen illeszkednek. Ráadásul elképesztően széles körben alkalmazhatóak a legkülönbözőbb műszaki megoldásokra is.
Fa nyílászárók

Fa nyílászárók

A natúr fa nyílászárók napjainkban legalább olyan kiválóan szigetelnek, mint a műanyag ablakok, ráadásul a természetesség érzését nyújtják és könnyen beilleszthetőek számos építészeti stílusba is.
Tetőablakok

Tetőablakok

Tetőablak választékunk kialakításánál az elsődleges szempont az volt, hogy Ön a legjobb minőséget találja meg oldalunkon, kedvező áron. Napjainkban egy jó marketinggel felépített márkanév sokak szemében egyenlő a kiváló minőséggel, amivel azonban garantáltan egyenlő, az a magasabb árkategória.
Árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika

Kínálatunkban a redőnyök mindkét alaptípusát megtalálja. A felső tokos, más néven fölészerelt redőny kizárólag az ablak beépítésével egyidőben szerelhető be, az ablak tetején helyezkedik el, doboza pedig a laktérből hozzáférhető, szerelhető.
Párkányok, könyöklők

Párkányok, könyöklők

Az oldalunkon fellehető alumínium párkányok mindegyike hosszú távú, gyakorlatilag életre szóló megoldás, azonban több is ennél, hiszen a RAL színskála színeiben választható, így ízléses, esztétikus kiegészítői lehetnek az Ön otthonának is.


Termékajánló: FR EI tűzálló ajtó
FR EI tűzálló ajtó Tűzálló ajtók speciális megrendelésre készülnek.
85 881 Ft + ÁFA -tól
I. sorozat – tűzállóság 30 perc hangszigetelés
FR EI 30–1 SR 27 egyszárnyas ajtó 27 dB
FR EI 30–1 SR 32 egyszárnyas ajtó* 32 dB
FR EI 30–2 SR 27 kétszárnyas ajtó 27 dB
FR EI 30–2 SR 32 kétszárnyas ajtó* 32 dB
FR EI 30–1s egyszárnyas üveges ajtó -
FR EI 30–2s kétszárnyas üveges ajtó -
FR EI 30–3 kétszárnyas ajtó (egy üvegezett szárny) -
Szabvány méretek: egyszárnyas ajtó – 988 x 2064 mm kétszárnyas ajtó – 1322-1922 x 2064 mm

II. sorozat – tűzállóság 30 perc hangszigetelés
II Európai betörésvédelmi kategória
FR EI 30 SR 42 egyszárnyas ajtó 42 dB
Szabvány méretek: egyszárnyas ajtó – 1012 x 2075 mm

III. sorozat – tűzállóság 45 perc hangszigetelés
FR EI 45-1 SR 32 egyszárnyas ajtó 32 dB
FR EI 45-1 SR 37 egyszárnyas ajtó* 37 dB
FR EI 45-2 SR 32 kétszárnyas ajtó 32 dB
FR EI 45-1s egyszárnyas üveges ajtó -
FR EI 45-2s kétszárnyas üveges ajtó -
FR EI 45-3 kétszárnyas ajtó (egy üvegezett szárny) -
Szabvány méretek: egyszárnyas ajtó – 1012 x 2075 mm kétszárnyas ajtó – 1352-1952 x 2075 mm

IV.sorozat – tűzállóság 60 perc hangszigetelés
FR EI 60-1 SR 32 egyszárnyas ajtó 32 dB
FR EI 60-2 SR 32 kétszárnyas ajtó 32 dB
FR EI 60-1s egyszárnyas üveges ajtó -
FR EI 60-2s kétszárnyas üveges ajtó -
FR EI 60-3 kétszárnyas ajtó (egy üvegezett szárny) -
Szabvány méretek: egyszárnyas ajtó – 1012 x 2075 mm kétszárnyas ajtó – 1352-1952 x 2075 mm

hírek információk
Ajtóválasztás – belül is fontos
Az építkezések, lakásfelújítások folyamán a sok feladat és munka között a háttérbe szorulhat a megfelelő beltéri ajtók kiválasztása. Pedig nem csak a bejárati nyílászárónál fontos a megfelelő modellek kiválasztása.