MENU
Hírek, információk

Az üveglaptól a hőszigetelt műanyag ablakig

Az üveglaptól a hőszigetelt műanyag ablakig A műanyag ablak hőszigetelési képességét, szakszerűen megfogalmazva a hőátbocsátási tényezőjét az U érték mutatja meg nekünk, amelynek mértékegysége W/m2K.

A megfelelő bejárati ajtó kiválasztása

A megfelelő bejárati ajtó kiválasztása A bejárati ajtók megfelelő kiválasztása sok esetben bonyolultabb feladat, mint a beltéri nyílászáróké. Ha valóban tökéletes megoldást szeretnénk, aprólékosan meg kell terveznünk a kiegészítőket is. A vasalatok és az üvegezés nagymértékben hozzájárul a bejárati ajtó teljes összképéhez, és esztétikai hatásához.

Ablakcsere és megtakarítás

Ablakcsere és megtakarítás Egyre elterjedtebb, hogy az újonnan felépített házakat már energiatakarékosra tervezik. Az épület déli oldalára kerülnek a nagy ablakok, északra a kisebbek.

Ajtóválasztás – belül is fontos

Ajtóválasztás – belül is fontos Az építkezések, lakásfelújítások folyamán a sok feladat és munka között a háttérbe szorulhat a megfelelő beltéri ajtók kiválasztása. Pedig nem csak a bejárati nyílászárónál fontos a megfelelő modellek kiválasztása.

Ablakkeretek ápolása

Ablakkeretek ápolása Hogyha a legjobb minőségű ablakokat is választjuk, akkor is oda kell figyelni a karbantartásukra. Egy-egy ablak, vagy ajtó élettartamát jelentősem meghosszabbíthatjuk, hogyha időnként felújítást végzünk rajta.

Ablakok a tetőn

Ablakok a tetőn A tetőtér beépítések elterjedésével igen gyakoriak lettek a tetőablakok. A tető dőlésszögében elhelyezett nyílászárók megfelelő kezelése azonban nem minden esetben egyezik a hagyományos ablakokéval.
32 / 35
hírek információk
Nyílászárócsere okosan
Felújításon gondolkodik? Esetleg támogatással, de megvalósult lakóépületének külső szigetelése, mégsem érzi tökéletesnek a kapott eredményt? A teljes körű energetikai korszerűsítés elengedhetetlen részét képezi a meglévő homlokzati hőszigetelés mellett a régi, elöregedett nyílászárók cseréje
Szolgáltatásaink
A nyílászárók cseréje sajnos közel sem olyan egyszerű, hogy kiválasztjuk a nekünk leginkább tetsző ajtókat és ablakokat, majd megvásároljuk és beszereltetjük őket. A laikusok számára komoly fejtörést okozhat ez a feladat, nálunk azonban minden segítséget megkapnak a vásárlók!