MENU
Hírek, információk

Modern idők – nem luxus a profi ablak

Modern idők – nem luxus a profi ablak Ahhoz, hogy kiválaszthassuk a helységnek megfelelő ablakokat, ajtókat hosszas egyeztetésre van szükség a tervezővel, és nekünk sem árt tisztában lenni néhány alapvető dologgal.

Ajtó mögött

Ajtó mögött Lakásunk és az abban eltöltött idő meghatározza életünk minőségét. Otthoni életünk feladata feltölteni és kipihentetni bennünket.Azt mindenki tudja, hogy egy szép, kényelmes és hangulatosan berendezett lakásba öröm hazatérni, igazán egy ilyen helyen lehet kipihenni a mindennapok fáradalmait és ezt lehet a sokkal többet jelentő Otthonnak nevezni.

Nyílászárók a fürdőszobában

Nyílászárók a fürdőszobában A fürdőszobai ablakok-ajtók gyakrabban nyikorognak és deformálódnak, mint más beltéri társaik. Mit tehetünk ezek a zavaró problémák ellen?

Biztonságban – Getax betörésvédelem

Biztonságban – Getax betörésvédelem Egyre többen adják arra fejüket, hogy biztonsági ajtót szereltessenek be. Az értékek védelmére kifejlesztett nyílászárók nagy választékban kaphatóak a Getax kínálatában is.

Átlátható trükkök – ablakaink karbantartása

Átlátható trükkök – ablakaink karbantartása Amennyiben már sikerült kiválasztani a megfelelő minőségű, árú és esztétikájú ablakot, érdemes gondoskodni is arról, hogy minél tovább megőrizze újszerűségét.

Elszigetelve - környezetvédő nyílászárók

Elszigetelve - környezetvédő nyílászárók A Getax által forgalmazott ablakok hatalmas választékban állnak a vásárlók rendelkezésére. Emellett nem csak esztétikusak, hanem kiváló szigeteléssel is rendelkeznek.
33 / 35
hírek információk
Áll néma csend & 8211; hangszigetelő ajtók a mindennapokban
A hangszigetelő ajtó szerepe a mindennapokban igen nagy lehet – hiszen sok esetben jól jön, ha az egyik helyiségben vagy lakásban keletkező hangokat el tudjuk fojtani vagy éppen rejteni, hogy így másokat ne zavarjanak, vagy ne szerezzenek tudomást róluk. Bármilyen célból is van szükségünk a hangszigetelésre, az Áron Ház Kft.-nél megtaláljuk, amire szükségünk van.
Ablakcsere és megtakarítás
Egyre elterjedtebb, hogy az újonnan felépített házakat már energiatakarékosra tervezik. Az épület déli oldalára kerülnek a nagy ablakok, északra a kisebbek.