MENU
Hírek, információk

Hogyan válasszunk beltéri ajtót?

Hogyan válasszunk beltéri ajtót? Minden házban elengedhetetlen kellékek a beltéri ajtók, hiszen a helyiségeket el kell egymástól választani úgy, hogy mégis össze legyenek kötve. Az egyes szobák különválasztása azért nagyon fontos, hogy mindenki, aki az adott lakásban él, rendelkezhessen magánszférával. Egy jól megválasztott beltéri ajtó ezt biztosítja, így az együtt élők nem zavarják egymást.

Harc a hőség ellen - főszerepben a redőnyök

Harc a hőség ellen - főszerepben a redőnyök Redőnnyel számos épületen találkozhatunk. Legyen szó akár régebbi, akár új építésű házról, sokan választják az árnyékolásnak ezt a módját. A redőny legnagyobb előnye, hogy nagyon hatékonyan képes távol tartani a nemkívánatos fényt, így a szobában akár fényes nappal is éjszakai sötétséget varázsolhatunk.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink A nyílászárók cseréje sajnos közel sem olyan egyszerű, hogy kiválasztjuk a nekünk leginkább tetsző ajtókat és ablakokat, majd megvásároljuk és beszereltetjük őket. A laikusok számára komoly fejtörést okozhat ez a feladat, nálunk azonban minden segítséget megkapnak a vásárlók!

Nyílászárót hitelre? Hamarosan...

Nyílászárót hitelre? Hamarosan... Ha aktuálissá vált az ajtók és ablakok cseréje egy lakásfelújítás során, vagy egy ház építése közben jön el a nyílászárók megvásárlásának pillanata, bizony számolni kell azzal, hogy egy nagyobb összeget fogunk kiadni. A nyílászárókon sok minden múlik, többek között az a nem elhanyagolható tényező is, hogy később mennyire lesz télen meleg a lakásban, nyáron pedig mennyire sikerül megtartani a hűvösebb levegőt. Ezek után természetes, hogy mindenki igyekszik a jobb minőségű nyílászárók közül választani, ezeket azonban meg is kell fizetni.

Nyílászáró-csere – tiszta kilátások

Nyílászáró-csere – tiszta kilátások Egyre többen vágnak bele manapság a régi, fakeretes ablakaik cseréjébe, annak reményében, hogy ezzel javul a hő- és hangszigetelés, illetve, hogy a lakásuk/házuk ablakai innovatívabbak és könnyebben kezelhetőek lesznek ezután. A legtöbb esetben a csere eredménye elégedettséggel tölti el a háziakat, azonban érdemes arról is tájékozódni, hogy mivel járnak a munkálatok, nehogy valami váratlanul érjen, vagy nagyobb nehézségeket okozzon, mint ahogy számítottunk rá.

Sérült nyílászárók akciós áron

Sérült nyílászárók akciós áron Bizonyára sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy tudják, időszerű lenne az ajtók, ablakok cseréje, azonban túl drágák az új nyílászárók. Sokszor még a legnagyobb kedvezmények ellenére is nehézséget okoz előteremteni a szükséges összeget, ezért nem ritka, hogy az emberek kénytelenek beletörődni abba, hogy még egy ideig el kell viselniük rossz állapotú ajtóikat, ablakaikat. Hamarabb elérheti azonban a célját, ha szemügyre veszi minimálisan sérült termékeinket is, melyeket hatalmas kedvezménnyel kínálunk.
4 / 35
hírek információk
Biztonságban – Getax betörésvédelem
Egyre többen adják arra fejüket, hogy biztonsági ajtót szereltessenek be. Az értékek védelmére kifejlesztett nyílászárók nagy választékban kaphatóak a Getax kínálatában is.