MENU
Hírek, információk

Vissza a természethez: natúr fa nyílászárók

Vissza a természethez: natúr fa nyílászárók Jobban szereti a természetes anyagokat, mint a műanyagot? Olyan háza van, amely csak fa nyílászáró alkalmazását viseli el (stílus, jelleg, egyéb alkalmazott alapanyagok miatt)? Válogasson fa ajtó és ablak kínálatunkból, amelynek elemei kiváló minőségű borovi fenyőből készültek, három rétegben ragasztott hossztoldott, hibakiejtett fából!

Beenged és kizár: társasházi bejárati ajtók

Beenged és kizár: társasházi bejárati ajtók A társasházi lakások esetében a bejárati ajtó több területen is kulcsfontosságú szereppel rendelkezik. A legfontosabb a biztonság, a testi épségünk és értékeink megőrzése, az életünk háborítatlanságának a biztosítása.

OTP-s hitel már az Áron Háznál is!

OTP-s hitel már az Áron Háznál is! Sajnos nagyon sok régi építésű házon, panelházon napjainkra tönkrement, megvetemedett a legtöbb nyílászáró és a lakók bármilyen utólagos szigetelési módszerhez folyamodnak, már nem akadályozható meg a meleg levegő elszökése vagy a zaj beáramlása a réseken át.

Hogyan válasszunk bejárati ajtót?

Hogyan válasszunk bejárati ajtót? Mutatós és magas minőséget képviselő beltéri ajtót keres, amely kiváló esztétikai tulajdonságai mellett a biztonság igényének is maradéktalanul megfelel, valamint hangszigetelő és formatartó is? Válassza a Getax kínálatában található, kínai gyártmányú társasházi és acél bejárati ajtókat, kedvező árfekvésben, rendkívül magas minőség mellett!

Hangszigetelő ajtók a nyugalmas órákért

Hangszigetelő ajtók  a nyugalmas órákért Gyermekkoromban a szüleim mindig rám szóltak a lépcsőházban, hogy ne beszéljek, mert visszhangos és behallatszik a lakókhoz. Manapság erre már senki sem figyelt, traccsparti és randalírozás, mindenkinek mindent szabad, ugyanakkor mindenki szenved ettől a kivédhetetlennek tűnő zajforrástól.

Garancia a minőségre is

Garancia a minőségre is Hacsak nem létfontosságú, szinte minden háztartásban talán a legnehezebben az ajtó, ablak, nyílászáró cseréjéről döntünk, még akkor is, ha komplett felújítást tervezünk. Az egyik legfontosabb tényező, hogy milyen évszakban, mikor hajtsuk végre a cserét, de ennél is lényesebb szempont az ár.
3 / 35
hírek információk
Fa vagy Műanyag?
A fa nyílászárók tartóssága sokat fejlődött a mai technológiák használatának köszönhetően.