MENU
Hírek, információk

Nyílászáróink tisztítása

Nyílászáróink tisztítása A műanyag ablakprofilok általában úgy kerülnek beépítésre – a sérülések elkerülése céljából – hogy rajtuk hagyják a védőfóliát, amely a szállítás ideje alatt hivatott megvédeni őket. Ezt azonban a beszereléstől számított három hónapon belül el kell távolítani, mert később károsíthatja az ablakprofil műanyag felületét.

Tudnivalók a bejárati ajtókról

Tudnivalók a bejárati ajtókról A bejárati ajtók – mivel a kapcsolatot, illetve a határt jelentik a lakás/ház és a külvilág között – magasabb elvárásoknak kell tudniuk megfelelni, mint a beltéri ajtóknak. Egyrészt ezek ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, de a szépségen, tartósságon és az elképzeléseinknek megfelelő anyagfelhasználáson túl a biztonságosság, a szilárdság, a szigetelés legalább olyan fontos a bejárati ajtók esetében.

Még nem késő a nyílászáró csere a tél beállta előtt!

Még nem késő a nyílászáró csere a tél beállta előtt! Hamar vége lett a nyárnak, az éjszakák máris hűvösek, vannak akiknél teszt jelleggel vagy átmenetileg az előzetes fűtést is bekapcsolták már. Hamarosan azonban élesben is elkezdődik a fűtésszezon, és bizony igen hamar kiderül, ha az ajtó és/vagy ablak nem elég korszerű és szökik a meleg. Sajnos akármilyen hatékony vagy modern fűtésünk van, ha a nyílászáróink elavultak, könnyen távozik a meleg a lakásunkból, és ez nem csak apró kellemetlenséggel jár, hanem több tíz százalékkal is csökkentheti a lakás hőmérsékletét és hőérzetét.

Ablakcsere pályázat 2014

Ablakcsere pályázat 2014 Az „Otthon Melege Program” keretében a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014 őszétől kezdődően 1,1 milliárd forintos kerettel támogatja lakóépületek elavult homlokzati nyílászáróinak cseréjét. A támogatáshoz pályázat révén lehet hozzájutni, érdemes sietni, hiszen pályázatokat a beérkezés sorrendjében bírálják el, és a keret hamar kimerülhet!

Akciós termékek

Akciós termékek Ugyan a Getax a kínálatában szereplő kiváló minőségű nyílászárókat korrekt áron forgalmazza, de ha Ön különösen kedvező üzletet akar kötni (normál ajtóhoz-ablakhoz kifejezetten jó áron, vagy kiemelkedő minőségű, esetleg luxus kategóriás és drága nyílászáróhoz kedvező áron szeretne hozzájutni) mindig érdemes akciós kínálatunkat böngésznie a http://www.getax.hu/ajto-akcio/ weboldalon.

Kényelem és biztonság: automata garázskapuk

Kényelem és biztonság: automata garázskapuk A nyílászárók szakértője, a Getax, a garázsajtók területén is megbízható és praktikus megoldásokat kínál a vásárlóknak. Számos kényelmi előnnyel jár, ha a garázsajtó önműködően nyitható csukható. Azonban az, hogy a garázson belül a villanyt is távirányítóval tudjuk felkapcsolni, biztonsági és balesetmegelőzési célokat is szolgál.
2 / 35
hírek információk
Bejárati ajtók
Szerettei és értékei védelme mindennél fontosabb! „12 ponton záródó ajtóm van, mégis betörtek hozzám könnyűszerrel!” Lehet, hogy nem is ez a legfontosabb egy bejárati ajtó választásnál? Hiába a rengeteg zár, ha az ajtólap maga egyszerűen nem tudja a megfelelő biztonságot garantálni, ebben az esetben kidobott pénz, amit a bejárati ajtóra költött!